Reklama

Reklama

Toaru ossan no VRMMO kacudó ki

(seriál)
  • Japonsko Toaru Ossan no VRMMO Katsudou Ki (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tanaka Taiči je obyčejný osmatřicetiletý muž, který má rád videohry. Začne hrát novou hru pro více hráčů ve virtuální realitě s názvem „Ještě jeden svobodný život“ a svou postavu pojmenuje Země. Na rozdíl od svých spoluhráčů se rozhodne osvojit si ve hře ty nejobyčejnější dovednosti. Vaří ta nejlepší jídla, převařuje složité lektvary a loví příšery vlastnoručně vyrobenými zbraněmi. Jeho život ve fantazii začíná! (mikki089)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (4)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

VR příběh o hlavním hrdinovi, který začne pařit novou fantasy hru a chce jí hrát trochu odlehčeným způsobem, kdy si zvolí nepopulární schopnosti a zbraně. Tím se chce vyhnout partám, gildám a hardcore hraní, kdy si chce užívat jen tak vlastního tempa a daného prostředí. Jenže jeho styl bohužel mu danou pohodu nepřinese a stane se celkem známým na několika úrovních. Je to celkem takový pohodový příběh o jednotlivých dobrodružstvích s výskytem herních prvků, ale bohužel je to trochu nemastné neslané, kdy tam toho autoři anime celkem dost vynechali oproti trochu lépe zpracované manze a tak spousta momentů trochu vyzní jinak nebo tam chybí souvislosti. Obecně se to ale tak nějak drží sledu událostí. Příběh jako takový odpovídá prvním 31 kapitolám mangy a samozřejmě zde zdaleka nekončí. Po animační stránce je to nic moc (i když se to dalo čekat i vzheldem k trochu slabší kresbě mangy) a po hudební to nenadchne. ()

Ecci.master 

všechny recenze uživatele

no basic anime bez ničeho zvláštního, zase předvídatelný, asi mam až moc volnýho času na to aby dokoukával něco takový. ()

Reklama

kondor77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný nekonfliktní seriál určený spíše mladším divákům a milcům anime, který neurazí, nenadchne, ale pokud se vám trefí do nálady tak jako mne, pak možná i chvílemi trochu pobaví. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Seriál o videoherních patáliích pána, kterému je 38 let? Že by konečně nějaké to gaming anime pro mě, když jsme s hrdinou skoro stejně staří? Konečně někdo, do koho bych se dokázal opravdu vcítit? Bohužel ani náhodou! Už jenom proto, že věk hlavní postavy v anime opravdu nehraje moc roli, protože si zvolí jako avatara naprosto generického náctiletého klučinu a jediné, co by nějak mohlo odrážet jeho skutečný věk je fakt, že je tak strašně boomersky nudný. Hlavní hrdina začne hrát MMO videohru a jaká že je jeho schopnost? Asi hlavně to, že na rozdíl od většiny hráčů není totální idiot, a tak si při tvorbě charakteru vezme i nějaká ta povolání, s kterými se dají vyrábět věci. Crafting je totiž v MMORPG videohrách důležitý, kdo to ještě neví… No tady to evidentně neví většina hráčské obce a tohle je prosím důvod, jak se náš hrdina vyšvihne. Že to zní blbě prvoplánově? Ono to i tak vypadá! Crafting je navíc nudný, proto se jeho vyobrazením většina seriálů příliš nezabývá, ovšem podle zdejších tvůrců je crafting strašně cool, a tak nám ho jsou schopní cpát klidně i několikrát za díl a v poměrně dlouhých sekvencích. Podívejte, jak jsou super hrdinovy nové boty! Vypadají jako obyčejné brusle, ale ostří mají z boku, aby dávali extra damage! Zní to možná otřesně, a ještě debilněji to vypadá, ale tady je to doslova zlomový předmět! A když se náhodou nic nevyrábí, tak vidíme akorát tak nějaké ty základní videoherní mechaniky, nudný svět a pitomé eventy, které bych opravdu hrát nechtěl, stejně jako třeba nosit nad hlavou titul "Fairy-playah". A opět hlavní schopností našeho hrdiny je to, že většina lidí kolem se chová jako idioti… Co k tomu říct, tenhle seriál bylo to nejnudnější a asi nejpitomější dílo, s kterým jsem tuhle sezónu ztrácel svůj čas. Hlavní hrdina je totálně neslaný a nemastný, příběh je hloupý a předvídatelný, skoro jako kdyby místo na postarší hráče, kteří by se měli v hlavním hrdinovi vidět, mířil spíš tak na pětileté děti. Animačně to nestojí za moc, hudebně taky ne a když tenhle seriál postavím vedle Shangri-La Frontier, který je také o videoherním světě a hraní her, ale jeho autor MMORPG a světu kolem evidentně rozumí, tak si tenhle paskvil opravdu moc kladných bodů nezaslouží. No a jelikož nejsem masochista, tak jsem s tímhle poměrně brzy skončil, i když si zpětně říkám, že jsem to měl udělat mnohem dřív. Možná se vše časem zlepší, ale koukat se na to, jak hrdinovi začnou k nohám padat elfí královna a nejspíš i další holky, až se z toho stane další nudný harém, který obdivuje Earthovi (sakra i ten jeho nick je úplně otřesný) brusle – ne díky! Za mě drop po 4. díle a tehdy jsem dal 3/10, i když dnes už ani moc nevím za co a zjišťovat to nechci... ()

Reklama

Reklama