Reklama

Reklama

Beckham

(seriál)
  • Velká Británie Beckham
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o raketovém vzestupu Davida Beckhama, kluka z chudých poměrů, co to dotáhl až mezi světovou fotbalovou elitu. Uvidíte i zatím nezveřejněné záběry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Takto má vyzerať kvalitný dokument o vrcholovom športovcovi. Chcel som sa vyhnúť porovnávaniu ale ani spracovanie o Neymarovi ani Ronaldovi mi neprišlo že dosiahlo túto úroveň. Dojem určite vylepšuje množstvo zápasov a konkrétnych situácii čo si pamätám z detstva, to nikdy nie je na škodu. Strih, hudba, celková štruktúra a kopec rozhovorov s legendárnymi hráčmi, viac som si ani nemohol priať. Pozrieť si 4 epizódy z ktorých každá má viac ako hodinu, hneď po sebe sa mi pri podobných dokumentoch nestáva vôbec často. Chápem ale ľudí pre ktorých pôjde o veľké sústo. Obsiahlá biografia s emóciami aj perfektným zladením informácií zo športu a rodinného života. No a o bulvári a vtedajšich fanúšikoch si po tomto nemyslím nič dobré. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ukážou nám hezky sestříhaný fotbal i soukromí a rozhovory s opravdu mnoha fotbalovými legendami. Všemu vévodí sympaťák Beckham s Victorií, která mi taky přišla fajn. Vždycky mě pobavily ty střihy, jak Beckham něco řekne a pak někdo z jeho života stíracím tónem řekne přesnej opak :) Je zábava to sledovat. Uteče to jako voda, protože Beckhamovi měli prostě zajímavej život. Nesporný talent a charisma si vybraly krutou daň v podobě všudypřítomných mediálních mrdek, co analyzují každý jejich výraz a gesto. Dobrej dokument, kterej bude bavit chlapy i ženský. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý sportovní životopis bude tendenční. Něco se zamlčí, něco vyzvedne a výsledek může být....třeba dokonalý marketingový produkt. Beckham je v tomto naprostý mistr. Všichni víme, kam to v USA dotáhl a tento dokument bude mít stejný účinek, jako angažování Messiho v Miami. Obrovsky zvedne zájem o něj a fotbal v Americe...příběhy totiž táhnou. To načasování je geniální. To ale kvality dokumentu nesnižuje o nic víc, než téměř nekritické image, které díky němu Becks získává. Mnozí si tak zafixují, že to byl superfotbalista, perfekcionalista velmi loajální svým klubům a plně zapálený pro fotbal. A to prostě z větší části pravda je, takže proč ne. Dokonce se mu podařilo postavit do příznivějšího světla i Victorii...která si s ním dost užila. Prostě pan dokonalá značka. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Beckham byl první. To on udělal z profese fotbalisty marketingovou zrůdu a mašinu na peníze. To on inspiroval zástupy dalších, aby si hráli na modely, ale jen on jím skutečně byl a mohl jít na focení s Rihannou a Jennifer Lopez zatímco měl doma těhotnou Posh Spice. Prostě frajer, který se narodí jednou za sto let. Bohužel je ironií, že zrovna on stál na počátku změny myšlení všech fotbalistů, pro které už nejsou na prvním místě úspěchy na hřišti a tradičních fotbalových adresách, ale raději lížou zadky arabským šejkům. Dokument by si zasloužil určitě větší počet epizod. Především závěr kariéry je jako z rychlíku a o podnikatelských úspěších to platí dvojnásob. Beckham to neměl vždy jednoduché, ale je to bez debat magnet na úspěchy. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Moc hezký dokument...ano, je to Netflix, takže je potřeba brát s nadhledem, ale Beckham je pro mne prostě fotbalová doba, kdy jsem koukal každý zápas, znal snad všechny základní sestavy předních týmů, výsledky, postavení v tabulce a o přestupech jsem věděl snad dřív než samotní hráči 😁 Byla to krásná doba... A vidět opět hráče jako Figo, Ronaldo, Cantona nebo Keane...famózní! Určitě se ještě někdy kouknu... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Britský list Sunday Times provedl fact-checking dokumentu a našel několik případů zjevného upravení skutečných událostí. (Olík)

Reklama

Reklama