Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak že kozmonaut na Marse odoberie vzorky a keď budu v raketopláne a budú sa vracať na zem a jedna zo vzoriek sa otvorí a niečo mimozemského vnikne do astronautov.Keď súložil s tými šľapkami a to čo prišlo potom ináč pôsobivé.Ale asi po tejto scéne už to nebolo také skvelé.Hlavne po trikovej stránke to nebola žiadna výhra.Ani príbeh ma nebavil hlavne čo sa týka tých potomkov nezaujalo ma to.Herecké výkony ma neohromili a boli slabé.Mimozemšťana ktorého nejde zabiť ale Americká armáda na niečo príde a nesklamala.Aspoň hod vidlami sa vydaril. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Docela sympaticky krvavé béčko s katastrofální herečkou Nataschou Henstridge (svlíkla se jen jednou), nechutným mutantím sexem, Michaelem Madsenem trousícím jednu "uber" hlášku za druhou a to je tak asi vše. Co v takové matlanině dělá James Cromwell a kdo poradil Madsenovi ať drží pistoli nakřivo jako Stevie Seagal, zůstává záhadou. 38% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Tí vesmírni hajzli môžu osúložiť celú ľudskú rasu k smrti. Chcete si to zobrať na zodpovednosť?“ Myslel som, že Michael Madsen to vytiahne aspoň na 60%, ale objaví sa až po polhodine a ani potom sa o ňom nedá hovoriť ako o hlavnom hrdinovi, nedajbože ako o spasiteľovi tohto paskvilu. Prvý diel mal viacero plusov (Gigerove masky, v dobrom zvláštna herecká kombinácia, originálny nápad s ľudskou a mimozemskou DNA, sex...), ale to sa o druhom povedať nedá. Dvojka síce tiež ponúka solídnu galériu „ksichtov“ (Cromwell, Dundza, Mykelti Williamson, Boyle), ale všetci sú hrozní, dokonca aj postavy, ktoré sa vracajú z prvej časti (aj keď Marg Helgenberger a Natasha Henstridge boli nezáživné už minule...). Hrozný je ostatne celý tento film. Snaží sa blbosť scenára, nezáživnú réžiu a celkový béčkarský imidž maskovať čo najbrutálnejšími trikmi a smiešnou sexuálnou stránkou. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nadějně béčkové přistání na Marsu se hnedle po návratu na Zemi (tzn. po nějakých 10 minutách) zvrhlo v céčkovou monstr/gore bizarnost, jak (gigerovsky) odporní mimozemšťani chtěli akorát souložit, nasekat potomky (do kokonů) – a tím ovládnout svět. Chabou režii, hrozné (dodatečné) dialogy, absurdní nelogičnosti (10denní sexuální – žádná jiná! – karanténa pro kosmonauty) či zoufalé herecké trápení nespasila ani výstavní ňadra Natashi Henstridge (a že si na tu jednu scénu počkáme do finále). Ani předchůdce mě nebavil a tohle je o řád horší, ve všem. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani není horor. Film nemá vyhraněný žánr. Hodně násilný film kazí pověst svému předchůdci, podle mě jednomu z nejlepších sci-fi hororů vůbec. To je hodně špatná zpráva jak pro fanoušky dílu prvního, tak pro film jako takový. Opět se ukázalo, že většina druhých dílů ani nedosáhne kvalit dílu prvního. Tohle mělo jít rovnou do videopůjčoven. Tenhle film nestojí ani za komentář. Jedna hvězda za Michaela Madsena, druhá za Natashu Henstridgeovou. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama