Reklama

Reklama

No Way Up

Trailer 1

Obsahy(1)

Osoby z velmi odlišných prostředí se ocitnou pohromadě, když se letadlo, kterým cestují, zřítí do Tichého oceánu. Když se letadlo zastaví nebezpečně blízko okraje rokle a přeživší cestující a posádka jsou uvězněni ve vzduchové kapse, nastane noční můra, boj o přežití, kdy dochází zásoby vzduchu a nebezpečí se plíží ze všech stran. (tribican)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nemám sílu dát ani druhou hvězdičku. Poloamatérský céčko s naprosto hroznými herci, debilními dialogy a s naprosto minimálním zapojením žraloků. Pár scén ujde, ale nemá smysl točit žraločí horor/thriller, když v něm nenecháte ty žraloky řádit. Dlouho jsem na to čekal, jako na každý animal horor který by mohl mít od prvního pohledu lepší produkční zázemí, jenže tohle je prostě jen další naprosto bezvýznamný film naprosto o ničem. Buď nechte žraloky porcovat komparzisty, nebo se na to vyserte. Takový starší béčko Jetski je třeba úplně o dva levely jinde. Zbytečnost. To sem zvědavej na tu Čínskou Anakundu...20%. ()

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl stvořen jen čistě pro absurdní námět, nic víc. Je to stupidní jak samotným námětem (z tohodle by ani Spielberg neudělal nic), tak hereckým trapčením, nelogické chování postav a levná produkce. Postava černouška je tam uvedena jakože trénuje na triatlon a za celou stopáž (krátkou pro něj) neudělá ani piču, vše za něj odserou důchodci, hlavní, alespoň trochu zajímavá, postava umře ve čtvrtce filmu, je tam gey pro woke normy a občas nějakej digitální žralok (celkově tak 5 minut). Je to zlý jako survival i jako to nejstupidnější Béčko, i jako cokoliv jinýho. Clear trash. ODPAD ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Keď človek po pozretí traileru očakáva síce tupé, ale zábavné Béčko po vzore 47 Meters Down meets Snakes on a Plane, resp. v tomto prípade by sa hodilo Sharks on a Plane, ale dostane iba tupé, lacné C-éčko, ktoré ani nebaví, pretože na to sa No Way Up berie často až príliš vážne, a ani nenapína, pretože všetky scény so žralokmi boli v uputávke a je ich tu absolútne minimum. Miestami mi to skutočne prišlo ako produkcia od The Asylum - lacná, s otrasnými hercami, podpriemerným CGI, tým najväčším klišé pod scenáristickým Slnkom ("v lietadle bola dcéra guvernára, musíme ich zachrániť!"), bez akejkoľvek atmosféry, nebodaj napätia alebo čohokoľvek čoby thriller robilo thrillerom. Nebrať v žiadnom prípade ... teda pokiaľ vás z nejakého zvláštneho dôvodu nebaví pozerať na pár nesympatických postáv ako 80 minút vedú hlúpe dialógy o ničom a občas sa tam objaví hnusný CGI žralok. CELKOVO: 3/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Žraločí survival v potopenom lietadle. Technická stránka fajn, úvodná havária lietadla na pohľad pekná. Problém spočíva najmä v tom, že väčšinu filmu trčia všetky postavy na relatívne bezpečnom mieste a vedú nezaujímavé dialógy, ako z toho von. Koncovka je podľa očakávania akčnejšia, hoci znova strašne predvídateľná. Samotné žraloky žiaľ nedostali toľko priestoru, koľko by som chcel. Niekoľko napínavých momentov tam je, hoci ani nude sme sa žiaľ nevyhli. Inteligencia taktiež sem tam pokrivkáva, najmä keď žraloky útočia iba na tých, ktorí tvorcom v danej chvíli vyhovujú. Celkovo nenadchlo ani neurazilo, pri tom chabom scenári by som film ešte aspoň o 15-20 minút osekal. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemný žraločí survival, kde ale žraloci nedostali tak velké místo, jaké by si zasloužili. Osobně bych klidně uvítal třetinu filmu coby podmořský dokument. Na druhou stranu havárie je velmi pěkně udělána a pokud dá někdo odpad, tak asi netuší, kolik za tím bylo práce. I vizuálně je snímek solidní, jde v podstatě o klaustrofobické drama, kdy konec se lehce přesune do říše fantazie, což je už ale u podobných snímků klišé, a tak nevadí. Mohlo být více záběrů s potápěči a žraloky, to je škoda. Ukousnutá klesající noha připomene kultovní Čelisti. Ostatně i tam se s plnými záběry na žraloka šetřilo až do poslední čtvrtiny. Těch několik útoků na pasažéry je děsivých, byť bleskových.  Já bych samozřejmě nechal ještě na poslední chvíli vynořit z hlubin obří chapadla, ale tvůrci zřejmě chtěli být více při zemi (při dně), tož OK. Kdo čeká žraločí masakr od začátku až do konce, nechť se poohlédne po jiném filmu. Tohle je konverzačka na dně oceánu s několika napínavými scénami. A děkuji, že mi filmaři splnili přání ohledně W. Attenborougha, páč byl na zabití. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne sa malo natáčať na Malte, hlavné natáčanie však nakoniec prebehlo v Londýne a bolo dokončené v máji 2022. (Arsenal83)
  • Keď bol film uvedený na americkom filmovom trhu v roku 2021, oznámilo sa, že v ňom hlavnú rolu bude hrať Kelsey Grammer. Tento plán sa nakoniec nerealizoval a nahradil ho Colm Meaney. (Arsenal83)

Reklama

Reklama