Reklama

Reklama

Konstelace


Tyto kousky opírám o svou zkázu (E08)

(epizoda)
  • USA These Fragments I Have Shored Against My Ruin (více)

Obsahy(1)

Jo prevezú na rehabilitačnú kliniku pre astronautov, kde pravda vyjde najavo. (Apple TV+)

Recenze (6)

MiMax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím priznať, že záver v hlavnej linke príbehu je trochu sklamaním. Asi som mal väčšie očakávania nakoľko samotný dej príbehu evokoval hlbší zmysel a tým pádom aj vyššie očakávania samotného finále. Napriek tomu by sa ale dalo povedať, že sa autorom seriálu podarilo príbeh v celku rozumne uzavrieť, dokonca  tak, že nemusia pokračovať ďalšou sériou čo je v dnešnej dobe zriedkavé, ale chvályhodné. Napriek tomu si ale nechali aj zadné vrátka v vedľajších linkách, aby mohli v príbehu pokračovať. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto jsem nepochopil jak se dostala do toho “ruského koncentráku”… dál, nepadlo vysvětlení proč holčička (bez “udělátka” a i když nebyla nebyla ve vesmíru) stále komunikuje se svou druhou verzí přes kazeťaček co SHOŘEL! A samozřejmě ten závěr. Ten to zabil komplet. Naprosté selhání scénáře. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalenie s ruskou "barisnou" a jej povode, ktory si Jo uvedomi pri vidine je paradne. Je "nas" viac. Az na predcasnu vyspelost Alice a jej detskemu naprotivku to pekne nakombinovali. Az na stareho Calderu "odtial" zaujimavo podane. Tiez Paulovo precitnutie s oboma rukami a zdielane spomienky jeho "naprotivku" bolo fajn. Chcelo to este viac prepracovat, aby to naozaj bolo velkolepe mystery. Za mna, i tak vsak spokojnost. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohlo to být celkem dobré finále, ale za úplný konec dvě hvězdy dolů. Tohle se jednak ve slušných seriálech nedělá a především je to naprosto nelogické, na nic nenavazující a úplně zbytečné. Jestli má být další série horor, tak už tedy beze mě. Škoda, nápad výborný, herecky vynikající, ale logika bída, zbytečné natahané a tenhle úplný závěr to srazil k úplnému dnu. ()

Reklama

Reklama