Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

figliar 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy od Petera Farrellyho sú komediálne skvosty, na iné by divák radšej čím skorej zabudol. Ricky Stanicky našťastie patrí do ten lepšej kategórie. Dvojica Zac Efron a John Cena ponúka kopec vtipných a absurdných scén, na ktorých som sa dobre pobavil a po dlhej dobe aj zasmial. Film síce celú dobu smeruje k predvídateľnému koncu, ale ani to na kvalite tejto komédie neuberá. Po všetkých tých Netflixovských márnych snahách o komédiu sa jednalo o veľmi príjemnú zmenu. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když jako dítě něco rozbijete, nebo uděláte nějakou lumpárnu a v nátlaku rodičů se zmůžete jen na to, že svedete onen prohřešek na někoho třetího, u něhož máte jistotu, že se to nikdo nedozví, tak takhle žili tři kamarádi - Dean, JT a Wes. A aby byla jejich výmluva věrohodnější dali jí i jméno Ricky Stanicky. Jelikož šlo o zatraceně efektivní způsob, jak uhasit potíže, tak po celé roky od dětství až do dospělosti soustavně budovali Rickyho fiktivní osobnost, kterou pravidelně dojili dalšími a dalšími vlastními průšvihy, pod něž jej bez výčitek dále podepisovali.. Až se jednoho dne už  nemůžou za svoji lež dále schovávat a musí svému okolí ukázat, co je jejich "Ricky Stanicky" zač. Anebo si zkusí najmout herce, aby zkusil v téhle hře pokračovat.. Už tak fajn koncept ještě pozvedává ze řetězu utržený John Cena, který všechny kolegy obrací na lopatky a hladce převeze jejich někdy až nezúčastněné herectví.. Peter Farrelly i po letech ukazuje, že žánr komedie se bez něj neobejde a bez ohledu na to, jak někdy scénář drhne, pořád není o zábavu nouze a po celou dobu jsem byl zvědavý, kam až si zúčastnění dovolí zajít.. 60% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„UDĚLAL TO RICKY. RICKY STANICKY! NEJLEPŠÍ KÁMOŠ, KTERÝHO JSME NIKDY NEMĚLI…“ Exhibice Johna Ceny. Hele… není to tak pitomý, jak to v úvodu vypadalo. Možná i proto, že Cena tý exhibice nezneužívá a scénář ho nenutí k trapnostem. Je to vobčas úsměvný a ten nápad je ftipnej. Taková píčovina, která pobaví!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První scénář byl hotovej v roce 2010. Postupně měli hlavní roli hrát James Franco, Joaquin Phoenix nebo Jim Carrey 2.) Thx za titule „Tereza Šplíchalová a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ricky Stanicky sice nedosahuje svou zábavností kvalit legendárních komedií z počátku kariéry bratří Farrellyů, na druhou stranu v porovnání se vší ostatní současnou komediální produkcí je právě tato podívaná skvělým osvěžením, a to především díky jejímu nekorektnímu, přímočarému a peprnému humoru, který prakticky dnes již vymizel, ale mě, který vyrostl právě na komediích tohoto tvůrčího bratrského dua, tak mi moc chyběl a nejspíš proto mě Ricky Stanicky tolik oslovil a především pobavil. Jak jsem tedy zmiňoval, humor je tu sice toho nejjednoduššího ražení,  nejspíš o to víc ale funguje, většina postav pak navíc působí jako správně potrhlý pošuci, které si snad nelze neoblíbit, zápletka, i když jde především o nenáročnou taškařici, tak má zároveň ale i šmrnc, je poměrně nápaditá, svižná, a přestože se v ní divák nevyhne ani v podstatě dnes už asi nařízené přítomnosti gay páru, smíšeného páru, židovství a samozřejmě tuně moralizování, tak i přesto tu dominuje zábava, přinášející především vtipnost a příjemný odpočinek. Navíc je ale důležité i zmínit, že velký kus práce tu odvedli také herci ve svých rolích, kde úřadovalo hlavně herecké poleno John Cena, který tu fakt řádí, a i když po celou dobu svým výkonem balancuje spíš na hranici trapnosti, tak by se dalo říct, že za ní snad ani jednou nesklouzl a v podstatě tak celý ten film táhne, a bavil mě ještě i Andrew Santino, který je též správně střelený, naopak kdo mě ale krapet zklamal, byl můj velký oblíbenec Zac Efron, který tu nepůsobí úplně nejsvěžejším dojmem, přišel mi divný, oteklý, unavený, prostě ne zcela v pohodě, což je dost škoda, protože ho mám jinak fakt jako herce rád. Já tak zkrátka na jednu stranu sice pochopím kritiku, že se jedná o hloupou a infantilní podívanou, to bez diskuzí, mě osobně je to ovšem úplně ukradený, jelikož je to zároveň i vážně správně potrhlá, vulgární, vtipná a zábavná komedie, co se nebojí mít zas po delší době alespoň nějaký, i když mírně přiškrcený, koule, tudíž pro Rickyho Stanickyho dávám jasný palec nahoru. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sice mám začátky Farrellyovic tvorby rád a kousky jako Blbý a blbější(1994), Něco na té Mary je(1998) nebo Já, mé druhé já a Irena(2000) to jsou klasiky komedie který si vždy rád opakovaně pustím. Tohle ale tak nějak dle mých předpokladů dopadlo tak jak jsem očekával. A to, že to nebylo nic pro mě. Možná je to tím, že to dělal Peter Farrelly bez svýho bráchu Bobbyho Farrellyho nebo je to tím, že jsem nikdy nemusel Zaca Efrona(vypadal strašně) a ani Johna Cenu(tady byl v podstatě nejlepší postavou). Oceňuji nápad. Ten se mi líbil, provedení už ale bylo slabší. Určitě se z toho dalo vytřískat víc. Humor- něco vyšlo a pobavilo ale něco mě obloukem míjelo. A konec přesně takový konce nesnáším. Typický USA filmy a jejich nereálný konce. S hodnocením to mám úplně stejně jako u komedie Přátelé z dovolené(2021) ve které John Cena taky hrál. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Nejde to. 2hvězdy se mi zdají málo 3 zase moc. Ale nakonec se přikloním ke 3slabším hvězdám. Podruhé tenhle kousek ale určitě vidět nemusím. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když kachna vyleze z vody poté, co vytáhne psa Paula do rybníka (kolem 31. minuty), a sedne si na golfový míček, je film obrácený, aby to vypadalo, že se na něj spouští, zatímco ve skutečnosti se z golfového míčku zvedá. (Johnny.ARN)
  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)

Reklama

Reklama