Reklama

Reklama

Daltoni

  • Francie Les Dalton (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nejbláznivější banditi Divokého západu, čtyři bratři Daltoni, se rozhodnou vyloupit banku, aby udělali radost mamince. Ale není to tak jednoduché. Nejprve uprchnou z vězení a pak v Mexiku hledají kouzelné sombrero, které by jim pomohlo úspěšně dosáhnout jejich cílů... Jenže cesta je plná nástrah a Lucky Luke už jim je v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další bestialita nejtrapnějších francouzských komiků současnosti. Pánové dělají neustále ostudu francouzské komedii a zahlcují nás podobnýma sračkama. Daltoni jsou přitom jeden z těch lepších filmů, kde můžeme tyhle paka vidět. Další nevyužitý námět perfektní předlohy. Jedna hvězdička za pěkné barevné filtry a pár dobrých scén. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne trápna komédia, ktorá mi pripomenula imbecilných Agentov dementov. Humor tu absolútne nefunguje, postavy sú extrémne nesympatické, efekty hnusné a scenár načisto debilný. Fakt som sa pri tom cítil trápne. Technická stránka síce občas ponúkne aspoň náznak zlepšenia, ale bohužiaľ ostane len pri ňom. 1/10 ()

Reklama

Sticks 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na nízky potenciál tak vydarené, miestami zábavné (vďaka komike postáv) a ľahko stráviteľné. Či si to priznáte alebo nie, schéma akčných filmov, ktoré trhajú kasy sa nachádza aj tu, v obnaženej podstate a s krivými zubami, bez toho, aby sa za ne hanbila. Čistokrvnejšie než kde-jaká ,,komédia´´ v červených číslach. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Všechno se tady točí kolem Divokého západu a aby taky ne, když jde o westernovou parodii na kresleného Luckyho Luka, v níž vystupují bratři Daltonovi v podání dvou ve Francii oblíbených komiků Erica Judora a Ramzy Bedia. Režie slušná a scénář neměl řád, a tak to působí neorganizovaně a není to vtipné, jak by to mohlo být. Ostatně, Judor s Bediaem ani nikdy moc vtipní nebyli a nejsou to takoví ti komici, jaké Francie posílala kdysi do kin. Svést se na koni po prérii, a užít si u toho nějakou tu legraci, není špatná volba. Je třeba ocenit originalitu, s jakou se do toho tvůrci pustili. 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt silena kokotina. Cozpak o to, podivat se na znamej pribeh z pohledu Daltonu neni blbej napad a i kdyz neni dej kdovijak promakanej, da se to prezit. Horsi je, ze vetsinu casu se hlavni ctyrka jenom silene sklebi a jejich vudce pripomina Pavla Lisku. Til Schweiger sice jako Lucky Luke spatnej neni, jenze ten tam je sympatak Terrence Hilla a tohle je jen takova karikatura. Kdyz ale pominu tyhle minusy, precejen i tady se najde sem tam nakej netrapnej vtip, hudba vykradena z hromady jinejch filmu je paradni a hodne se povedla i vizualni stranka, ktera je fakt moc pekna, akorat obcas to je drobet prepaleny s nejakejma filtrama. A pak tu je jedna brutalni akce s tezkym kulometem. Slabsi 3*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Sudca odsúdi bratov Daltonovcov na 5000 týždňov väzenia. Vo filme je potom párkrát spomenuté, že si "odsedia" 112 rokov, avšak 5000 týždňov je okolo 95 - 96 rokov. (zanvalzans)

Reklama

Reklama