Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

jumptheshark 

všechny recenze uživatele

Proti černošským komediím nic nemám, některé považuji za zdařilé (Cesta do Ameriky), nicméně tohle už na mě byla z hlediska etnické pestrosti obsazení docela silná káva. Bělocha ve filmu téměř nepotkáte a když už ano, dělají "podřadné" práce typu uklízeče, servírky (ta navíc schytá pár rasistických poznámek od Martina Lawrence, kterého obsluhuje), nebo táhnou kočár s rozdováděnou Grace Jones, aby bylo vidět, jak jsou na tom ve srovnání s afroameričany špatně... Komedie sama o sobě mi nepřišla vůbec vtipná, ale s ohledem na to, co jsem zde uvedl, jsem se občas zasmál - něco tak přitaženého za vlasy se jen tak nevidí... ()

Big Daddy 

všechny recenze uživatele

Vidím zde mnoho negativních komentářů na formu Eddieho a na upadající humornost jeho projevu, ale sám si nemůžu zas až tolik stěžovat. Ano, není to tak bláznivý výkon jako v Policajtovi z B.H., ale stále jsem se bavil a často smál. Nejde o žádnou vysokou filmařinu, ale na bezduché pobavení pro příjemnější trávení po nedělním obědě vcelku dobré. ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Černošská modla 90. let, ukecaný Eddie Murphy v roli požitkáře a proutníka Marcuse v celočernošském filmu ( já tam teda snad neviděl bělocha ). Ale jo, viděl bych to na solidní průměr - klasický příběh úspěšného playboye, co jednou zakopne o obyčejnou holku a propadne jejímu kouzlu, sem tam okořeněný ( věsměs rasisitckýma ) hláškama Murphyho, Rocka, Lawrence a s mladičkou a krásnou Halle Berry. Strangin nový parfém Smrduté pižmo se mi moc líbil, stejně jako její výklad o tom, jak má vonět sex, když strčila staříkovi pod nos svoje spoďáry - 60 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po chvilce přemýšlení jsem nakonec z mých původně 3 * pozměnil hodnocení na jednu jelikož ten film je opravdu hrozný. Téměř každý herec je černoch a běloch je zde mimochodem brán jako rasista (netušim jestli to má mít vtipný kontext), ale tahá povozy např. :D Příběh je pro černošskou komedii typický, sex, nadávky a nic. Tenhle film se to snaží pozměnit tím, že se tváří jako romantická komedie. Bohůžel pouze tváří. Eddie Murphy se ksichtí stejně jako obvykle a vypadá jako celkem milá postava bohůžel se postupně sžije s partou. Nejhorší Eddieho film...bohůžel. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

slabá, předvídatelná komedie s pitvořícími se černochy a povětšinou trapnými hláškami... snímek jsem kdysi viděl a pamatoval jsem si z něj vlastně jen murphyho a nohy jeho šéfky jacqueline. nyní jsem si film osvěžil a věřím, že za pár týdnů si zase budu pamatovat jenom to, co po prvním shlédnutí. 40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu hrály dvě představitelky Catwoman, konkrétně Eartha Kitt (60. léta) a Halle Berry (součastnost). (ČSFD)
  • Angela (Halle Berry) a Marcus (Eddie Murphy) se v jedné scéně dívají na Star Trek (konkrétně na epizodu 57 s názvem "Elaan Of Troyius"). (ČSFD)
  • Natáčelo se v New Yorku a Washingtonu D.C. (Cheeker)

Reklama

Reklama