Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nevěděl jestli odpad nebo plný počet, protože tohle se hned tak nevidí. Nakonec volím kompromis k přihlédnutí, že film perfektně odsýpá, žádné kecy a od páte minuty máte na plátně klauny, kteří z něho téměř neslezou. Není to tak infernální jako třeba Turecké Hvězdné Války, ale logiku tady rozhodně nehledejte. Stylizace a celkové ztvárnění je naprosto luxusně ujeté navíc prošpikované pěkně černým humorem (a kupou mrtvol ikdyž ne nějak gore ztvárněných). Na závěr boss a deux ex machine, kde si logika vzala definitivně volno .... budete v sedmém nebi (nebo mít mdloby). Jenom ta ženská mohla ukázat víc ! :) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou asi ti dva nadrženci, co jim lezou oči z důlků, když se mluví o něčích prsou :D Kostýmy klaunů se mi nelíbily. Nebyly až tolik děsivé a muím říct, že mnohem líp fungují klauni, které (aspoň zpočátku) jen tušíme. Béčka mám ráda (radši jak céčka) a i tady nechybí vtipné scénky, pozoruhodné herecké výkony. Hlavně ječící Debie se mi líbila a její ex-přítel neohrožený policajt, který to celé rozlousknul :-) Protože i klauni maj svoje slaby mista :-) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příklad filmu, který vezmete s nadhledem, a nebo pošlete do odpadu... Bavil jsem se snad stejně dobře jako před lety. Klauni zabijáci, Kingovo To a Spielbergův / Hooperův Poltergeist mě navždy přesvědčili, že od klaunů nelze čekat nic dobrého... Vesmírná loď v podobě cirkusového stanu, klauni s dravčími zuby, cukrová vata, popcorn a dva policajti, z nichž jeden je přesně ten typ, kvůli kterému vznikají policajtské vtipy... Zpočátku se zdá, že jedinou smrtí nebohých obyvatel městečka bude zamotání do cukrového kokonu. Jenže, jenže pak najednou ručka s boxerskou rukavicí urazí hlavu, která opustí své tělo, a začne jít do tuhého. Není to řachanda, ale zábava ano. Policejního blba si klaun povodí jako loutku a netuší, že sám se rána nedožije... Z popcornu se vylíhnou hladová děťátka a něco velkého přijde nakonec. Kosmická loď jakoby vypadla z Karlíka a továrny na čokoládu a jeden si pomyslí, jak bylo třeba veškerou výpravu poctivě udělat, když to počítače ještě neuměly (asi). Jistě, člověk by na osmdesátá léta čekal více nahoty a rozkošných rudých gejzírů, ale i tak to jde. A jako hudební doprovod šlapací Killer Klowns od The Dickies. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní a zábavný film ve kterém emzáci vypadají jako klauni a jejich spaceloď jako cirkusový stan. Ptáte se proč? No protože prostě proto...A o tom to celé je. Pakárna která funguje jen proto, že prostě může. Ale netáhne to jen a jenom ten prvotní absurdní nápad. Je v tom kus práce, sympatičtí herci, kteří se drží přesně v té vrtkavé poloze komedie s pokrfejsem, relativně vtipně a hravě napsaný scénář atd.. =Fajnovka, libovka, brakovka.... někde mezi 3 a 4 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dneska už i na těch osmdesát minut docela nuda o několika nápadech, které jsem teda jinde neviděla, to se musí nechat. Druhá hvězdička je hlavně za kytarovou verzi cirkusáckého cajdáku a za psa. Na toho nafukovacího smrada, kterej při běhu vzduchem táhne na vodítku o dost většího klauna kupředu, asi do smrti nezapomenu. Tuhle scénku jsem si nevěřícně několikrát přetočila :D ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)

Reklama

Reklama