Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký film režiséra Michaela Watkinse je fiktivní příběh vycházející ze skutečných událostí. Vypráví o tom, co se odehrálo po smrti princezny Diany, matky Jeho královské výsosti prince Wiliama z Windsoru. Mladík přichází studovat na St. Andrew's College, musí vyřešit vztah k otci, princi Charlesovi, smířit se s jeho láskou ke Camille Parker Bowlesové, sblížit se s jejími dětmi a přitom si uchovat vzpomínky na svou milovanou matku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je teda dost divný, že Američani točej film o britský královský rodině, ale na druhou stranu mě ten film od začátku zaujal a ty dvě hvězdy si zaslouží. Kvalitou je popravdě dost nízko,a le málokdo se o královský rodině odváží natočit film. A minimálně to oceňuju. Druhá věc už je to, kolik je toho na tom pravdy, protože málokdo by dokázal z fleku natočit o královský rodině i něco, co by se jí nelíbilo. Myslim si, že na to by si dali pozor. Proto podle mě film vykresluje královskou rodinu tak ideálně, jak nejlíp je to vůbec možný. Pořád ale ty dvě hvězdy dám. Málokteré téma mě dokáže zaujmout natolik, jako právě v tu chvíli téma tohoto filmu. A zase tak strašný to nebylo. Jsou daleko horší filmy. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Nečekaně koukatelně natočený film o členu královské rodiny, vyrovnávajícím se se smrtí matky, povinnostmi prince a pubertou zároveň... ()

suicide 

všechny recenze uživatele

4* dávám jenom z toho důvodu, že mi tento až dokumentární film přijde příliš podceněný. Narazil jsem na něj úplnou náhodou v televizi, takže jsem u něj strávil ten čas a sledoval, jak docela citlivě a překvapivě přístupně byli Američané schopni natočit film o dospívání mladého prince, který se musel velmi mladý vyrovnat s nenadálou smrtí své matky. Těžko říct, nakolik vychází z pravdivých a doložitelných faktů, ale koukatelný film to rozhodně je. ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Och, och - dojemně sladkobolné servírování rádoby skvělých rodinných vztahů, až má člověk pocit, že si tento film objednala a zaplatila sama královská rodinka. ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Co je pravda?... Tento snímek, alespoň pro mě, není příliš důvěryhodný, nijak mě nezaujal a věřím, že života prince Williama se dá udělat působivější dílo (a nemusí být podáno bulvárně). A nebo možná ne a anglická královská rodinka si žije skoro jako z románu. Kdo ví. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Normalne se na podobne filmy nedivam, ale u tohohle jsem nahodou videl par minut ze zacatku a zaujal mne. Nevim jaka je skutecnost, ale i tak mne mile prekvapilo, ze film nikoho neurazi a vyzdvyhuje dobre vlastnosti postav (kralovske rodiny). ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

životopisný film o životě dvou synů po tragické skrti princezny Diany, všichni to už sice známe, ale není na škodu si ji občas připomenout, i její dva syny. ()

Reklama

Reklama