foto

Michael W. Watkins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Knucklehead
Smrtící kruh
The Rockford Files (TV film)
2005 Kojak (TV film)
2002 Princ William (TV film)
2001 Vždy věrný (TV film)
2000 Na mrtvém bodě (TV film)
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Samantha (video kompilace)
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
1996 To Love, Honor, and Deceive (TV film)

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Things Not Seen (S02E12)
2018 Chirurgové (TV seriál)
Gut Feeling (S15E03)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
Černá listina (TV seriál)
The Endling (No. 44) (S05E04)
Mr. Kaplan (No. 4): Conclusion (S04E22)
Philomena (No.61) (S04E18)
další epizody (4)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
Esteban (No. 79) (S04E01)
Cape May (S03E19)
další epizody (4)
2015 Černá listina (TV seriál)
Zal Bin Hasaan č.31 (S03E07)
Krmič Trolů č.38 (S03E01)
Tom Connolly (No. 11) (S02E22)
další epizody (5)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Decembrist (No. 12) (S02E08)
Dr. Linus Creel (No. 82) (S02E04)
Lord Baltimore (No. 104) (S02E01)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (No. 16): Conclusion (S01E10)
Frederick Barnes (No. 47) (S01E07)
Wujing (No. 84) (S01E03)
Grimm (TV seriál)
Natural Born Wesen (S02E14)
Strážce pořádku (TV seriál)
Decoy (S04E11)
2012 Grimm (TV seriál)
Last Grimm Standing (S01E12)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Kiss Me, Kate (S02E09)
Strážce pořádku (TV seriál)
Cut Ties (S03E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Thin Line (S07E15)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Spoil (S02E08)
Cottonmouth (S02E05)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Brother (E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hope (S07E08)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Blind Spot (S01E07)
Caprica (TV seriál)
Gravedancing (E04)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Křemen (S01E09)
V zrcadle (S01E08)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Unexpected Arrival (S02E12)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
Pan Monk a génius (S07E02)
Pan Monk jde do banky (S06E12)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Konec hlídky (S03E15)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk pomáhá s výchovou (S06E05)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Comb and the Box (E02)
2005 Kojak (TV seriál)
Na Západ (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Rozhodnutí 2/2 (S01E02)
4400 (TV seriál)
Přerušený život (S02E06)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Štěstí je žena (S01E08)
Závěr léta (S01E05)
Co se ve Vegas uvaří... (S01E02)
další epizody (4)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sacrifice (S02E10)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Other People (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Proměna (S01E02)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E02)
Policejní okrsek (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
Bytí a čas (S07E10)
1999 Akta X (TV seriál)
Šestý zánik II: Láska osudu (S07E02)
Arkádie (S06E15)
Fotograf smrti (S06E10)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Sacrament (S01E15)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Ex Marks the Spot (S02E22)
1995 The Client (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ethics of Hope (S02E10)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Little Shop of Erotica
1997 Desire
1996 Naked Detective, The
1995 Záhadné pobřeží (TV film)
1994 Osudné setkání (TV film)
Rodinné album (TV film)
1993 Srdce a duše
Zabiják
1992 Steel Justice (TV film)
1991 Poprvé (TV film)
1989 Stalo se v Cold Sassy (TV film)
1988 Superzachránci
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
1976 Slepý hněv

TV seriály

1989 Quantum Leap (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace