foto

Michael W. Watkins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Knucklehead
Smrtící kruh
The Rockford Files (TV film)
2005 Kojak (TV film)
2002 Princ William (TV film)
2001 Vždy věrný (TV film)
2000 Na mrtvém bodě (TV film)
1997 Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
1996 To Love, Honor, and Deceive (TV film)

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Danger Crossing (S03E08)
Rock Bottom (S02E20)
Things Not Seen (S02E12)
Chirurgové (TV seriál)
It's Raining Men (S16E04)
Add It Up (S15E18)
2018 Chirurgové (TV seriál)
Gut Feeling (S15E03)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
Černá listina (TV seriál)
Endling (č. 44) (S05E04)
Pan Kaplan (č. 4): Dokončení (S04E22)
Philomena (č. 61) (S04E18)
další epizody (4)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (č. 98): Dokončení (S04E08)
Esteban (č. 79) (S04E01)
Mys May (S03E19)
další epizody (4)
2015 Černá listina (TV seriál)
Zal Bin Hasaan (č. 31) (S03E07)
Krmič Trolů č.38 (S03E01)
Tom Connolly (č. 11) (S02E22)
další epizody (5)
2014 Černá listina (TV seriál)
Děkabrista (č. 12) (S02E08)
Dr. Linus Creel (č. 82) (S02E04)
Lord Baltimore (č. 104) (S02E01)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (č. 16): 2. část (S01E10)
Frederick Barnes (č. 47) (S01E07)
Wujing (č. 84) (S01E03)
Grimm (TV seriál)
Natural Born Wesen (S02E14)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Únos - 1. část (S03E01)
Strážce pořádku (TV seriál)
Decoy (S04E11)
2012 Grimm (TV seriál)
Last Grimm Standing (S01E12)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Kiss Me, Kate (S02E09)
Strážce pořádku (TV seriál)
Cut Ties (S03E02)
Ochrana svědků (TV seriál)
Sacrificial Lam (S05E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Thin Line (S07E15)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
Blind Spot (S01E09)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Spoil (S02E08)
Cottonmouth (S02E05)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Brother (E12)
Událost (TV seriál)
Strain (E18)
Ochrana svědků (TV seriál)
I'm a Liver Not a Fighter (S04E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hope (S07E08)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Blind Spot (S01E07)
Caprica (TV seriál)
Gravedancing (E04)
Ochrana svědků (TV seriál)
Coma Chameleon (S03E03)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Between a Rock and a Hard Place (S01E06)
Milionový lékař (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Křemen (S01E09)
V zrcadle (S01E08)
Ochrana svědků (TV seriál)
Jailbait (S02E11)
Rubble with a Cause (S02E04)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Unexpected Arrival (S02E12)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
Pan Monk a génius (S07E02)
Pan Monk jde do banky (S06E12)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Konec hlídky (S03E15)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk pomáhá s výchovou (S06E05)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Comb and the Box (E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Cost of Capital (S16E16)
2005 Kojak (TV seriál)
Na Západ (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Rozhodnutí 2/2 (S01E02)
4400 (TV seriál)
Přerušený život (S02E06)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Štěstí je žena (S01E08)
Závěr léta (S01E05)
Co se ve Vegas uvaří... (S01E02)
další epizody (4)
Vzkvétající město (TV seriál)
Sinaloa Cowboys (S01E12)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sacrifice (S02E10)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Other People (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Proměna (S01E02)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E02)
Policejní okrsek (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
Bytí a čas (S07E10)
1999 Akta X (TV seriál)
Šestý zánik II: Láska osudu (S07E02)
Arkádie (S06E15)
Fotograf smrti (S06E10)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Sacrament (S01E15)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Ex Marks the Spot (S02E22)
1995 The Client (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ethics of Hope (S02E10)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Video kompilace

1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Samantha (video kompilace)
1998 Akta X: Identita (video kompilace)

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Little Shop of Erotica
1997 Desire
1996 Naked Detective, The
1995 Záhadné pobřeží (TV film)
1994 Osudné setkání (TV film)
Rodinné album (TV film)
1993 Srdce a duše
Zabiják
1992 Steel Justice (TV film)
1991 Poprvé (TV film)
1989 Stalo se v Cold Sassy (TV film)
1988 Superzachránci
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
1976 Slepý hněv

TV seriály

1989 Quantum Leap (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The ACM Kid (S01E06)
Magic Bus (S01E05)
If Thoughts Could Kill (S01E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky