Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim Possible se řítí do pořádného dobrodružství! Tentokrát bude ve větším nebezpečí, než kdy jindy. Musí se totiž vydat na souboj se samotným časem. Vše začne tím, že Shego a její zlotřilí spojenci získají mocný přístroj, s jehož pomocí mohou cestovat v čase. Novou dovednost pochopitelně využívají k naplnění zločinných plánů. Kim se je snaží odhalit a naštěstí jí pomůže návštěvník z budoucnosti, Rufus 3000. A tak Kim, její věrný Ron Stoppable a Rufus musejí bojovat hned na několika frontách - v současností i v minulosti. Pokud nezvítězí, stane se budoucnost pouhou historií! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Zalost 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak 2D animace dnes už naní žádná špička. A? Přesto velmi pěkně naanimovaný svižný film, kde se pořád něco děje, hrdinové jsou sympatičtí, padouši padoušští, hlášky (většinou) vtipné, a děj nedává smysl. Ale co chcete od filmu takového typu, který je de facto součástí kresleného seriálu, víc? Vše, co tu má být, tu je, a já budu doufat, že se seriál Kim Possible někdy dostane i k nám, abych mohl doplnit tuhle mezeru ve vzdělání, protože film působí dojmem, že jsem minutím seriálu o hodně přišel. ()

Reklama

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Štandardné ,,dlhšie" dobrodružstvo Kim Possible. Bavilo ma to. Musím uznať, že úvod, keď sa rozdelili, bol celkom emotívny. Samozrejme hneď na to prišlo dobrodružstvo naprieč časom, čo bolo zaujímavé. Hlavne vidieť Kimine počiatky (a mladý Rúfus bol rozkošný). Popravde by som sa v tej minulosti ešte zdržal a lepšie ju preskúmal. Rovnako ako temnú budúcnosť. Mám pocit, že to šlo až moc ľahko. A čo sa stalo s originálnou Kim v budúcej časovej linke? Že sa len stratila? Mohli ísť do trochu temnejších vôd. Ale inak som spokojný, ako som písal v úvode, štandardné Kim Possible dobrodružstvo. Videné rozdelené na tri epizódy. P.S.: V popise ma pobavilo ,,Shego a její zlotřilí spojenci", lebo to znie, že Shego je ten veliteľ a pritom sa k nej tí traja chovajú ako k poskokovi (i keď vieme, ako to nakoniec dopadlo). ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Pro středoškolačku Kim Possible není nic nemožné a lehce dokáže zlikvidovat všechny padouchy. Po ruce má kamaráda Rona, jenž vlastní bezsrstou krysu Rufuse, a tihle tři čelí zlé bandě padouchů v čele s vychytralou Shego. Ti ukradnou prastarou sošku opice, díky jejíž moci mohou cestovat časem a díky tomu ovládnout svět. Kim Possible působí dojmem zatím tolik „nevyvinuté“ Lary Croft a celý film jako animovaná verze, namixovaná z nejrůznějších motivů akčních a dobrodružných filmů. Jak už to u řady dětských snímků bývá, stopy logiky abyste hledali lupou. Pokud je ovšem příběh silný, nevadí to. V případě Kim Possible je ale hodinka až dost A kdo si zvykl na animované vychytávky typu Hledá se Nemo nebo Shrek, bude touhle „plochou“ 2D animací á la Bolek a Lolek asi zklamaný. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama