Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

petero 

všechny recenze uživatele

Slušne krvavé a veselé. Celý film som zhliadol s nonstop úsmevom na xichte. Postavy sú zábavne priblblé. Taká malá apokalypsa v jednom nemenovanom zapadákove, kde frčia tancovačky, šerif zo seba robý dôležitého šéfa a má dementného poskoka, mestečko kde sa s novou vzorkou hnoja treba hneď pochváliť a pozvanie do tanca s miestnou dievčinou nemožno odmietnuť. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela Funny Semi- Zombies Horror, který se po půli filmu přepne na Home Invasion, a tenhle žánr mi fakt vyhovuje.. Gore i přesto, že sahalo až do céčkových hranic, tak mě neštvalo,protože jsem to bral jako Komedii ! Jo je to Brak, ale strašně zábavnéj,klišovitéj je to prostě Úlet na pobavení ! Fajn hláška z Filmu : My jsme se ztratili ? Né už tam skoro budem.. A kde teda jsme ? Nějakéj LoveCock.. Lovecock ? Tak to seš skoro doma, ty přece miluješ čuráky .... :D ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Country vypravěč, co si hlasitě říká o rozpolcení lebky bendžem, vás provede dokonalým spouštěčem divácké apatie. Za něco stály snad jen stylové úvodní titulky, načež ze snahy udělat "něco jako Braindead" vzešla čirá zoufalost, v které mi autorův smysl pro humor unikal stejně jako plyn z trouby sebevraha. Nedivím se, že pak Carradineho našli v Thajsku ve skříni. I já bych do ní studem zalezl.. ()

quorra

všechny recenze uživatele

Na filmech mě nejvíc sere promarněný potenciál, a to i u filmů od kterých toho moc nečekám. Ale tohle už je jako vopravdu moc! V rámci boje proti pirátovi v sobě jsem si tenhle film koupila v Albertu za 9,90. Pravda, není to moc. Ale těšila jsem se. Těšila jsem se na film, co stojí tak akorát za 9,90. Ale v obalu bylo jen papírový kolečko a ještě blbě vystřihnutý. A dokonce ani tady neexistuje škála, na které by se dal takhle hrůzný zážitek zaznamenat! EDIT: Konečně viděno a zařazeno k filmům, které nejde hodnotit, protože blbý až boží, jsou tam zombíci a David Carradine (i když jenom chviličku) a je to muzikál, víc vědět netřeba! ()

Forty- 

všechny recenze uživatele

Napad kombinacie hororu a komedie je uz sam o sebe pekne gycovity. Ale dajme tomu, ze aj takato kominacia moze priniest slusny film. Dead and Breakfast nim ale nie je. Z komedialneho zanru sa celkom dobre poucil a pri par scenach som sa z chuti zasmial, ale napinavost hororu uplne chyba. V konecnom dosledku boli vtipne jedine sceny z bizarnymi umieraniami a extra porciou krvi. Inak nuda nuda nuda .... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Film měl nesoutěžní premiéru v březnu 2004 na texaském filmovém festivalu SXSW. (Terva)
  • Los Angelský Shriekfest udělil snímku cenu pro nejlepší film (Terva)

Reklama

Reklama