Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Abraham Lincoln pracuje v Gettysbusgu, je si plně vědom, že se hrozba z minulosti vrátila. Hrozí, že roztrhá už jednou roztržené národy na kousky. Musí se vydat za nepřátelské linie, aby čelil nepříteli mnohem strašnějšímu, než je konfederační armáda chodících mrtvol. (Langy10)

Recenze (52)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kto očakával , že ASYLUM poteší vesmír nejakou peckou , tak ten sa zasekol na prapočiatku fungovania tejto niekedy neprávom zohyzdenej distribučnej spoločnosti. Tento snímok som si vzala , ako ich polkrok vpred a nevynechám ani B. Obersta ,ako Lincolna. Zombíci na uchádzajúcej úrovni , humorne načrtnuté , čiže vo filmovom zaradení vo svojej lige - spokojnosť. ()

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už Asylum robí mockbuster na Abrahama Lincolna, tak by som čakal, že pôjde aspoň o zábavnú kravinu, kde si Abraham tých zombíkov naozaj podá. Bohužiaľ toto bola tak nudná a šedivá nevýraznosť, že som mal veľké problémy to dopozerať. Bradavicový dedo Abraham občas coolovo poseká nejakého náhodného zombie, no po tom nasledujú nekonečné, zbytočné a nezáživné reči a tak dookola. Navyše všetko vyzerá tak hnusne a zašlo, že by som radšej uvítal keby to Asylum oživilo svojimi neslávnymi, umelými, počítačovými efektmi. Strata času, toto už nanešťastie nie je ani len vtipné. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Špatná práce... Kamera jak z amaterských filmů, nudné dialogy, herci hrát také neumí, špatné efekty a ještě jednoduché zabíjení zombíků až na Lincolnovu kosu, která celkem ušla. Zombíci neskutečně pitomí, to i v 80. letech měli nějakou úroveň. Je toho dost co je špatně že? Hodně, hoodně nevyužitý potenciál. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tady Asylum šláplo vedle. Abraham Lincol vampire hunter jsem si užíval plnými doušky, tady je ale jen pár scénkteré se mi líbily. Třeba to kosení zombíků je podle mě fajn, ale strašně mi vadilo jak byly proti sobě i živý lidé, to pak padaly hádky a film strašně tím pádem padal do nudy, navíc ty herci v čele s představitelem Lincolna byly strašně špatní, a Lincolnovy proslovy byly o ničem. Aspoň že zombíci byly slušně namaskovaný a sem tam cákanec krve potěšil a hlavně naprosto dokonalá Lincolnova kosa. Ta neměla chybu a tím mě tvůrci opravdu potěšily, ale od režiséra Pozemšťana bych čekal teda víc. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Do prdele!Tak tenhle chlap že točil Pozemšťana?Jsem se těšil na nějakou příjemnou blbinu od Asyláků a ono se to zase snaží být snad vážné nebo co :D Nemá opět cenu vůbec mluvit o nějakých hereckých výkonech, nebo výpravě, ale čekal jsem nějaké westernové městečko, plné zombie a partu tupých ochotníků se sekáčky na maso.Jenže ono je to celý natočený v pevnosti vzhledově ne vzdálené Terezínu, kde parta fousáčů ve fraku kosí namaskované ochotníky, kteří se ani nepohnou a vůbec nejeví zájem o masakr normálně.Tuhle apokalypsu by přežil i slepej, hluchej a blbej retard....teda jako režisér.Škoda, chtěl sem se s lahváčem a rychloposuvem pobavit, ale stihnul jsem u toho ještě vařit a uklízet.Asylum já chci zase nějakou obří mega veverku.Totální shit i na Asylum, kde je kurva Lórenzo???0%. ()

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už psal jeden lamujicí muž, Abe se v hrobě obrací takovou ale takovou rychlostí, že si ho najala firma AIRPLANES aby jim dělal turbíny v letadlech. Asylum si vzala na paškál další pecku a předělala jí na svůj FUCKBUSTER. Film je tak nudný a neinteligentní, že i vypití prošlého mlíčka by byla větší legrace. Sekaní hlav, dialogy, Hlavy, nudné dialogy. Gratuluju Asylum, tohle vás posune, určitě ještě níž, než jste chtěli, nebo je to plánované a kvůli vám bude konec světa, protože lidí si začnou střílet do hlav po dalším vašem průseru a pak už nic nezbyde, jen vy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Asylum dokazuje, že natočit lze věci levně a jednoduše. Ano, je to blbé až na půdu (nejspíše jako originál), ale na nic to nehraje. Herecké výkony jsou otřesné, kamera mizerná i přes ty filtry, střihač u své práce chrápal, ale svým způsobem je to zábavné a triky velmi slušné. Podruhé to vidět bych ale nezkousl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se v témže roce natočil film Abraham Lincoln: Vampire Hunter, bylo jen otázkou času, kdy se společnost The Asylum (jak už bývá poslední dobou u ní zvykem), rozhodne natočit svou vlastní verzi mnohými očekávaného filmu a vytřískat z toho nějaké peníze. Do režisérského křesla usedl Richard Schenkman, který není žádným zelenáčem a tak jsem si přece jenom sliboval alespoň trochu důstojnou podívanou. Leč opět jsem velmi brzy zjistil, že to bylo jen mé „zbožné“ přání. Nechápu, proč se tvůrci nízkorozpočtových zombie filmů nezajdou podívat na nějaký „zombie festival“ a neosloví tamní účastníky (většina z nich má docela obstojné masky). Určitě by to vypadalo mnohem lépe a ani by za to moc neutratili. Tahle parodie na hororový film obsahuje až příliš velké množství nezáživných pasáží a přihlouplých dialogů, ale co taky od The Asylum čekat. To samé se dá říci i o špatných digitálních tricích, cákancích krve a akčních scénách. Zombíci jakoby byli po většinu času v jakémsi transu a „ožili“ jen díky hluku. Čehož ovšem naši „hrdinové“ nedokázali pořádně využít (teda když nepočítám ten konec) a opět se tu chovali dost nelogicky. Za což taky většina z nich zaplatila životem. Divák se tu zase dočká zmateného pobíhání okolo úkrytu (do kterého by se zombie nikdy nedostali), kdyby jim to dementní postavy (scénář) tak krásně neumožňovaly. I přes všechny zápory se mi ovšem v jistých chvílích Abraham s kosou v ruce líbil. Když už stál scénář za hovno, tak alespoň trochu tenhle vousatý stařík přinesl trochu radosti milovníkům (laciného gore). 30% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

To se teda Asylum s mockbusterem tentokrát moc nevytáhlo, měl jsem obrovskej problém film vůbec dokoukat do konce. V podstatě celý je jak přes kopírák - Lincoln proslov, zabít pár zombie, Lincoln proslov, zabít pár zombie, goto 1. Asi nejzoufalejší cast co Asylum dalo kdy dohromady, působí jako banda ochotníků, jeden z nich se pak zřejmě chopil i kamery. Zřejmě jediná cool věc je Lincolnova vystřelovací kosa, nicméně i ta je mnohem menší, než sliboval cover. Prakticky nehybné zombie jsou tu jen za kulisu, občas při jejich pobíjení probleskne náznak atmosféry, ale je nemilosrdně utnut dalším proslovem. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne som vedel ako to dopadne, keď je za tým Asylum. Takže nemal som žiadne prehnane očakávania a urobil som dobre. Hra tam Bill Oberst Jr. ktorého poznám z viacerých filmov a i tu sa veľmi snažil, no to sa nedá povedat o jeho hereckých kolegoch, to bola hrôza pozerať sa na tie indivíduá. Masky zombie boli na smiech, ale aspoň, že Abrahamova kosa mala svoj deň a tak nebola núdza o žiadne useknuté ľudské partie. Len škoda, že som myslel, že to bude hlavne vtipné, čo, ale vobec nebolo. Slabé 2*. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asylumácká konina na motivy vážněji míněné koniny :) Na druhou stranu, typicky béčkový horůrek s historickým podtextem, proč ne. Celkem dobře ztvárněný Lincoln a pěkně namaskovaní zombíci. Filmové horory se zombie nemám rád, přijdou mi jako poměrně dost pokleslá zábava, ale takováhle nevážně míněná asylumovina neuškodí. ~ Největším mínusem celého tohohle... snímku je tak jen skutečnost, že film mohl mít klidně jen 80 minut a možná i méně. Místy se to hrozně táhne a kecáního je až až. ~ Největším plusem je zase fakt, že Bekmambetův Lincoln už horší být prostě nemůže :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Abraham Lincoln vs. Zombies“ není průser, protože je to přesně to, co od toho čekáte. Nablbý příběh o tom, jak se Abraham Lincoln musel vypořádat se zombie problémem. Jasně, že je to stupidně patetické, hloupě emotivní a celkově nepříliš výrazné, ale je to přesně to béčko, které název slibuje. Celkem snadno se to užít jako dražší kolega „Abraham Lincoln: Lovec upírů“. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Filmy od štúdia Asylum, sú takpovediac mimo mňa. Zámerne ich nevyhľadávam a keď raz za uhorský rok na nejaký narazím, poväčšine nedopozerám. Ale film s takýmto názvom si priamo koledoval o moju pozornosť a ja som skrátka nevedel povedať nie (a som celkom vďačný za to). Nový mockbuster na chystaný upírsky film sa nesie v znamení mojich obľúbených zombiekov. Abe je drsný zombie hunter, ktorý stretáva mnohé osobnosti americkej histórie a pri niekoľkých vtipných hláškach spoločne sekajú živých mŕtvych (ktorý majú záľubu v spaní) hlava-nehlava. Ako vypínačka mozgu a zábavný zombie flick viac ako vhodné, ale ako seriózny filmový počin takmer nedopozerateľné. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Tak taková kravina, kterou jsem podle hodnocení čekal, to rozhodně není. Samozřejmě, přehlídka herecké ani filmové ekvilibristiky to není, ale dokáže vás zabavit na nudné nedělní odpoledne, kdy nemáte co čeho píchnout. A když už nic jiného, ty zombíci jsou opravdu na úrovni. 40 % ()

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl studentský film, tak by se to ještě dalo překousnout, ale takhle opravdu ne. Je to hodina a půl nudy, nehereckých výkonů, většinou bez hudby, naprosté nelogičnosti (ještě by se dalo pochopit, že je zombie nevidí a neslyší, ale to že "agenti" nevidí a neslyší zombie, to už je moc.... a takových věcí je tam spousty) a hodně špatného scénáře i režie.... NEJHORŠÍ FILM LETOŠNÍHO ROKU 5% ()

Reklama

Reklama