Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Druhy abnormalne neuspesny pokus zkopirovst kristofa kolumbusa. Nadarmo sa budete snazit najst si obhajobu tohto paskvilu no modlitba oslobodenia je to najmenej. Tento film ma svary vrazit vam noz do chrbta, poliat vas benzinom a zapalit, utiahnut slucku okolo krku a vy mozete vzdorovat avsak podlahne sa. Ja som skusil. Pozrel. Zvracal a odisiel. ( videne 2.1.2020, doma archiv) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle uz je definitivne v hajzlu. Kdyby aspon tvurci nedali hlavnim postavam jmena z puvodnich dvou dilu a kdyz uz tu neni Culkin, kdyby aspon zustal predstavitel role z tretiho dilu. Jinak tentokrat malej fakan je fakt otravnej, v podstate sam doma neni, zaverecny odhaleni kdo je treti lupic je jasny uz od zacatku a happy-end s rodinkou jsem taky cekal uz od zacatku. Navic dvojka lupicu se tvari strasne dementne i dementne mluvi, ale neni to vtipny a navic na ne ani neni prichystany moc pasti. A to vse strasne spatne natoceny, takze vlasne ani nevim, za co jsou ty 2*. ()

Reklama

Pavlosos odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, Nuda a zase Pan Nuda... Vývarový čaj z čtyřikrát louhovaného pytlíku a poznáte to dle neschopnosti filmu alespoň trochu zaujmout už od začátku, kdy se naplno projevuje snaha tvůrců o kompilaci všech dílů předchozích... Nudná dvojice zlodějů a Kevin je zde snad nejnezajímavější objekt celého filmu... Prostě vylouhovanej čaj nečaj... Pokud Sám Doma 3 a Sám doma a bohatý dávám 3* a 2*, tady už jen odpad. ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tohle si pamatuju, viděl jsem to skoro celé loni na ČT. Bylo to mnohem horší, než Sám doma 3, zvlášť záporné postavy byly hrozné s trapně idiotským chováním, byly zde i mnohem horší dialogy. Vše bylo ještě víc dětské, než minule, což je u rodinné komedie (:-D) horší, protože dospělí u tohohle filmu myslí na nejhorší. Ale je to první film, ve kterém jsem záporné postavy opravdu upřímně nenáviděl. Jinak upřímnou soustrast všem, kteří za tuhle sračku vysolili 199,- kč. ()

Kubasino odpad!

všechny recenze uživatele

Křišťálově čistý humus. Špatně je vlastně úplně všechno. Zatímco si vzala trojka název a zbytek si pojala tak nějak po svém, čtyřka se bezostyšně pokouší parazitovat na slávě prvních dvou dílů (tedy alespoň postavami). Všechno to jde tak nějak cestou "fuck logic", kde nedává smysl vůbec nic. Logický není ani casting. Jediné, co dokážu pochopit, jsou zaječí úmysly starého lišáka Petera. Zbavil se rozmazlených spratků a šeredky, přičemž si to nakráčel do náruče výstavní milionářky Natálie. Ovšem nejžalostnější zoufalec je kluk, co hraje Kevina. Když se půjdu na hodinu projít po městě, tak najdu minimálně 5 lepších a sympatičtějších chlapců, kteří by roli Kevina obsadili lépe. Škoda slov na tenhle škvár, už takhle jsem napsal zbytečně moc. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama