Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle akční fim není z těch, kde ti dobří mají navrch a dávají padouchům nafrak a máte z toho dobrý pocit, ani z těch, kde Jackie Chan skáče jak opice, aby působil komicky. Je o tom, jak se pár znuděných "dospělých dětí" ze zazobaných rodin, jejichž rodiče se jim asi dvakrát nevěnovali, najdou zábavu v zabíjení policajtů. A to cíleně tak, že kopírují stylem jakousi počítačovou hru, kterou jeden z nich vytvořil. Je to dobrá akce, není špatně natošená, ale nesmíte od ní čekat humor ani přísun pozitivní energie, a právě ta mi tu chyběla. 70% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Že ťamani umí akci jako málokterý národ, to se ví dávno, ale tentokrát jde víc o melodrama než akčňák a je tak docela uvěřitelné. Chanova téměř nonstop katarze v doprovodu ostatních šikovných šikmookých fešáků, co umí stejně zarytě kung fu jako emoce bolesti a utrpení, nosné kostře příběhu nijak neškodila, naopak jej oživila, zlidštila a posunula do reality. Čtvrtou hvězdu si zasluhují exotické scenérie a trošku jiná východoasijská produkce, co přinesla změnu, kterou prostě miluju. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší "Chanovka" jakou jsem zatím viděl!! Jackie nepředvádí trapné humorné voloviny, Jackie nepředvádí trapné nekonečné "bum-bác kung-fu", Jackie HRAJE (a snaží se jak může), projevuje tak silné emoce a tak věrohodně, jako je od akčních hrdinů málokdy vidět. Zdrcující první část filmu je absolutně špičková, sebevědomý superúspěšný policista sražen na kolena bandou vychytralých a mazaných šmejdů, kteří mu povraždí všechny policejní kolegy ... Jackie pochybující, topící se v depresích a alkoholu, zpočátku trochu i vystrašený. Úžasná postava "záhadného kolegy" dává Jackiemu maličkou naději stejně jako divákovi, která se stále zvětšuje ... Jackie střílející, střílející a střílející (díky bohu za to místo jeho trapného "kung-fu") a pokud už bojující, naprosto kontaktně s občasným, ale nerušícím střihem. Některé bojové akce, zejména Jackieho mi skutečně připomněly "božského Tonyho" ... Akorát k závěru se film přiblíží jaksi příliš náhle a nečekaně, ale o to víc tvrdě a zadostiučinění za bolest, kterou Jackie musí z počátku snést, je podle mne dostatečné ... Naprostá špička a velké překvapení!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dávno pryč jsou doby, kdy jméno Jackieho Chana znalo jen pár jedinců se zájmem o bojová umění, respektive filmy, kde se prováděla, ať byl příběh jakýkoliv. Jackie Chan se jako jeden z prvních proslavil (např. v Opilém mistrovi) a založil vlastní společnost. Po pokusu o jakéhosi chanovského Indiana Jonese zkusil pak i policejní příběhy, jež posléze začaly hongkongské kinematografii dominovat nad historickými. Právě řada Police Story si získala hodně fanoušků, a tak není divu, že po letech na ni Jackie Chan navázal. Vědom si toho, že stárne, hraje tentokrát stárnoucího policistu, který při jedné akci přijde o celé mužstvo a ještě se mu mladí zločinci vysmějí. Z alkoholového ročního opojení ho dostane až zvláštní mladík, díky němuž získá opět sebedůvěru a pokusí se o zločince znovu vyhledat a zneškodnit. Oproti dřívější dravé akci tentokrát přistupuje i trocha psychologie, ale není jí zase tolik. Žel ani akce mnoho není, a i když těch pár kousků vypadá dobře, pořád je to jen odvar. Obraz zde najdeme ve formátu 2,35:1, zvuk čínský i český dabing v Dolby Digital 5.1, čínská zvuková stopa je tu pak ještě jedna – v DTS. Titulky se nabízejí české. Když pomineme, že pod závěrečnými titulky filmu jako tradičně u Jackieho běží sestřih nepovedených scén (některé musely pěkně bolet), jako bonusy zde najdeme již jen trailer na tento film plus nějaké další na jiné disky distributora. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je tento film nadväzujúci na predchádzajúce diely Police Story, pretože v Jackieho predhollywoodskej tvorbe mám značné medzery. Škoda, že práve týmto filmom neuskutočnil už toľko avizovaný koniec svojej kariéry, veľmi úspešnej, pretože by to bola dokonalá bodka! Hlavne spracovanie a celkový dojem s Jackieho a scenára ozaj podarený. Jackie hral, Jackie, kopal, dokonalá kombinácia. 85%. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama