Reklama

Reklama

Lambada! Zakázaný tanec

  • Česko Zakázaný tanec (více)

Obsahy(1)

Nisa je mladá domorodá princezna z Brazílie. Její vesnice v deštných pralesech je vinou nadnárodních dřevorubeckých korporací ve vážném ohrožení. Jako správná vládkyně se musí o svůj lid postarat, odjíždí proto přímo do Los Angeles, aby zde všem popsala osud, jaký čeká její domov, pokud někdo nezasáhne. Mnoho uší ale jejímu volání o pomoc nenaslouchá. Nisa proto zvolí jiný komunikativní prostředek. Z hlubin pralesa si totiž přinesla tajnou zbraň, zakázaný tanec plný smyslnosti, erotiky, touhy a vášně lambadu. Podlehnou mu mocní světa? Anebo se nic nezmění a Nisa svůj boj prohraje? To se ukáže poté, co Nisa společně se svým partnerem vystoupí v celoamericky sledované show Kida Creola (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Juto 

všechny recenze uživatele

Očarujúce tanečné pohyby úžasne krásnej a talentovanej Laury Eleny Harringovej sú jedinými časťami tohto filmu, ktoré sa oplatí vidieť. Ináč to nestojí za nič. 4/10 ()

TO 

všechny recenze uživatele

je to ubohý, trapný a příšerně debilní, ale Laura Harring je tak úžasná, že se na to koukat přece jen dá. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl kluk, tak jsme měli na VHS dva taneční filmy. Hříšnej tanec a Lambadu, zakázaný tanec. Oba jsem tehdy nemusel, protože nešlo o kreslené filmy, ale měl jsem jasno v tom, že hudba z nich je úžasná. Po mnoha letech jsem je zkouknul, Hříšnej tanec je dobře natočenej i po těch letech. Lambada je na tom o něco hůř, ale zdá se, že se stala jakousi mojí srdcovkou. Muzika úžasná a Laura Harring moc pěkná. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Po letošním Brakfestu čerstvý bronzový medailista v soukromé kategorii nejlepší brakový film všech dob. Chlapci, díky za zážitek, včetně předtančení na úvod!:-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama