foto

Linden Chiles

  • nar. 22.3.1933
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 15.5.2013 (80 let)
    Topanga, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cesta do Palomy
2013 Doctor Mabuse
The Haunted Men
The Rising Light
2012 Brother Drop Dead
The Burning Within
The Mystic Tales of Nikolas Winter
2011 Mr. Twistedface
2010 Old Friends
Three Shadows
1999 The Annihilation of Fish
1996 Cesta domů
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
1995 Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Policejní odznak
1993 Ach, ta láska
1992 Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
1990 Lambada! Zakázaný tanec
1989 Girl Talk
1988 To Heal a Nation (TV film)
1984 Cloak & Dagger
1982 Zakázaný svět
1981 Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Scared Straight! Another Story (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)
1977 James at 15 (TV film)
1976 Helter Skelter (TV film)
1975 Adventures of the Queen (TV film)
Death Be Not Proud (TV film)
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Hitchhike! (TV film)
Panic on the 5:22 (TV film)
1970 Ztracený let (TV film)
1969 Kočičí oko
1967 Kontrapunkt
Sullivan's Empire (TV film)
1966 Incident at Phantom Hill
Za řekou je Texas
1965 Rage to Live, A
1964 Marnie
Shock Treatment
1961 Sanctuary
Ztracená země
1960 The Wizard of Baghdad

TV seriály

2001 JAG (TV seriál)
Nový muž (S07E02)
1997 JAG (TV seriál)
Slabá stránka (S03E04)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Foley Square (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
Flo (TV seriál)
Texas (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Karen (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Four O'Clock (S03E29)
1961 Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace