Reklama

Reklama

Rodina policajtů II

(TV film)
  • Česko Rodina policajtů 2: Zkouška víry (více)

Obsahy(1)

V místním kostele dojde k vraždě oblíbeného kněze. Paul Fein a jeho synové se ujímají vyšetřování. Jedna ze stop, vedoucí k Voloďovi Petrovovi, se ukáže jako falešná, když je i Voloďa nalezen v parku mrtev. Jeho údajní komplicové Boris a Ilja se překvapivě sami přihlásí na policii, ale musejí být propuštěni. Mezitím Jackie, černá ovce Fainovy rodiny, po marném hledání práce všechny překvapí přihlásí se na policejní akademii. Večer kdosi volá Paulovi a vyhrožuje mu, zanedlouho je dokonce přepaden maskovanými muži. Přikazují mu, aby dal ruce pryč od ruské komunity... Ale Paul si nenechá jen tak něco přikazovat, a tak pokračuje v pátrání. Úder mafie na sebe nenechá dlouho čekat syn Eddie je surově zmlácen, na dům druhého syna Bena je stříleno a neznámý telefonát vyhrožuje, že zavraždí všechna Paulova vnoučata. Fein se už ale pěkně naštval a tak jde tvrdě dál a nic už ho nezastaví. Nakonec vypátrá samotného bosse. Ten se snaží mu vyhrožovat, pak ho chce uplatit. Ale Fein není na prodej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film, zbytečně smutný a marný závěr kariéry Charlese Bronsona. Skutečná zkouška odolnosti skalních fanoušků mistra vskutku skvělých dobrodružných chlapáckých postav z šedesátých a první poloviny sedmdesátých let. Dát tomuto filmu >odpadové< hodnocení je přeci jen trošku nefér, ale víc jak jednu hvězdu bývalé hvězdě ze "Sedmi statečných" či "Tenkrát na západě" tentokrát už dát nelze. Totéž vlastně platí pro celou >trilogii< , byť první díl snad ještě trošku nějaký smysl děje a herectví obsahoval... A Bůh ví, že mistra B. jako herce měl jsem a mám stále rád. Škoda... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tyjo, tady už je i nějaká akce alá mavání a nabijení bouchačky. A je tu i Džejk vod tlustocha, no tak to si přece nenechám ujít ne? ()

5150 

všechny recenze uživatele

V pohodě koukatelný tv thriller, který se nemá za co stydět. Roli Bena Feina tentokrát ztvárnil Joe Penny, známý zejména ze seriálu "JAKE A TLUSŤOCH". ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Proč proboha někdo dělal tomuhle další pokračování. Vždyť scénář je naprosto úděsný, ve filmu ani jedna pořádná přestřelka, akce, no prostě nic. A že to zametou pod koberec rodinné kecy a přebalování malých harantů do čistých plínek, tak to pardón já jdu na jinej film! ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu změna žánru, namísto krimi je to kriminální drama. Stejně ale hodně pasivní Bronson, ale hlavně o ničem příběh. Občas se divím že něco tak prázdného někdo pustí do výroby. Jinak ale co se týče kamery, režie, atd, tak jsou na trhu i hodně horší filmy. 1,5/5 ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Zas až tak moc strašné to nebylo. Neměl jsem problém vydržet tu půl druhou hodinu a ani jednou jsem si neřekl, že bych to přepl. I když je fakt, že je to mizerně natočené, a to ve všech ohledech. ()

Wolvie odpad!

všechny recenze uživatele

Bronson nám ukazuje,jak hluboko může klesnout hvězda.Ve své podstatě velmi poučný studijní materiál. ()

andy60 odpad!

všechny recenze uživatele

Kromě hloupého scénáře je zde nejslabším článkem Charles Bronson. Přišlo mi, že vlastně vůbec nehraje, jen odříkává text a to ještě s potížema. Než vyndá revolver z pouzdra, trvá to celou věčnost a v reálu by už byl desetkrát po smrti. Ne, takový závěr kariéry si tenhle herec určitě nezasloužil. ()

Reklama

Reklama