Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh, který spadá do doby obrovského boomu počítačů, začíná okamžikem, kdy si hlavní hrdina Miles koupil počítač. Omylem ho ale polije vínem, zkratuje a upadne mu na zem. Od této chvíle ale počítač začne žít vlastní život a Miles se s ním spřátelí, navíc ho pojmenuje Edgar. Do okolí se mezitím přistěhuje sympatická violoncellistka Madeline a Miles i Edgar se do ní zamilují a počítač jí dokonce složí i píseň. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (29)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jako jo, ten nápad se mi docela líbí a je v tom pár vtipných situací, i ta hudba není špatná a docela se mi líbila, ale fakt se mi nemůže líbit film, který reálně trvá hodinu a půl, ale subjektivně to trvalo tak tři hodiny. Celé je to strašně utahané, nudné, mdlé a nezajímavé ani po filmařské a ani po herecké stránce. Postavy se sice chovají dementně, ale chvílemi je ta dementnost až trochu milá, když už nic jiného. Hlavně ale ten nápad je strašně odbytý a nevyužitý, bez nějakých pořádných nápadů, vše se tu sází jen na tu hlavní dějovou linku, která sama o sobě je slabá i na hodinu a půl. Pro nějaké fandy osmdesátek to asi vystačí, já od toho ale čekal daleko víc. 2* ()

majo25 

všechny recenze uživatele

V kategóriách je zabudnutý žáner komédia, pretože o nič iné nejde, len o sci-fi komédiu. Scifi komédiu, v ktorej ale nie je priestor na humor, ktorý by rozosmial. A logika filmu? otras...niečo príšerné. Nebyt sympatických hlavných predstavitelov, namal by tento nelogický komediálny filmík čo ponúknut. Hodnotenie: 40% ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale začiatok 80. rokov a celý tento film ma nedokázal presvedčiť, že by to mohlo byť sci-fi z budúcnosti a preto ma skôr dráždil. Plus tá najtrápnejšia béčková 80-tková romantika k zblití. Príbeh naivnučký ako kláštorná chovanka, herecké výkony žiadne, dôveryhodnosť postáv a ich konania nulová. Pôvodne sme si mysleli, že to bude scifáč podľa Dicka alebo niečo podobné - omyl! Je to neskutočne presladená sračka, kde len rolu záporáka zahral namiesto zákerného ľudského kamoša zákerný umelý kamoš - ktorý nakoniec samozrejme nájde osvietenie... Ale čomu mám pripísať tunajších 76%, vážne neviem... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Starší brácha slavnějšího filmu Číslo 5 žije. Není to stejné, ale je to trochu podobné. Stroj taky "nešťastnou náhodou" ožije a jede si pak vlastní cestou. K filmu se váže hodně dobrá hudba. Oba hlavní hrdinové jsou sympatičtí, konečně taky jeden film, kde hraje hezká a hlavně přirozená holka. Mohlo to u mě být stoprocentní, protože kromě skvělé pohody 80´s tam nechybělo ani velké množství vtípků, ale .. Ten přehnaný konec, kdy je Miles naháněn vlastní technikou po bytě, to trochu pokazil. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

mate radi osmdesatky? synthi pop, bozi design, uchylny hadry/hair a ta skvela utopisticka vize pocitacu, jako ukecanych kamosu, kteri budou ovladat vasi mikrovlnku a jeste vam popreji k narozeninam? a to vsechno v klasickem interface cerna obrazovka - zelene pismo? tak presne o tom je electric dreams, cislo pet zije na druhou zabalene v hudbe od human league. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama