Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

pravo 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitívom filmu je peknučká Amanda Bynes, ktorá bola jedným z dvoch dôvodov prečo som tento film dopozeral, tým druhým, že v dané sobotné dopoludnie nič lepšie v televízií nebežalo. Zabiť nudu sa dá rôznym spôsobom a teda aj sledovaním tohto filmu, ktorý je maximálne jednoduchý, čo je u teenegerských romantických komédií častá črta, ale podstatný problém je nedostatok humoru, ktorý by mohol aspoň trocha zakryť ten primitívny scenár. Sledovateľné hlavne s absolútnym odstavením mozgového aparátu a v tom prípade si človek užije teplo, pláž a Amandu Bynes. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Amamda Bynes je fajn. Umí být milá, vtipná, zábavná i hezká. Tentokrát však ztroskotala v mizerném pokusu o komedii, který má bídný scénář a ještě horší režii. Kleiser sice koncem sedmdesátých let natočil vynikají Pomádu a slavnou Modrou lagunu, ale pak nějakým záhadným způsobem přišel o všechny své filmařské schopnosti a nikdy už je nezískal zpět. Nejde o to, že je příběh stupidní, ale o to je neuvěřitelně nudný, špatně natočený, špatně zahraný. Bez jediného vtípku, jediného zapamatovatelného okamžiku. Plný nesympatických postav. Dokonce i jindy sympatická Amanda Bynes, která je schopná sama utáhnout kdejakou pitomost, zoufale kolísá mezi trapností a naprostou bezradností. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský filmík pro náctiletá děvčata s fantazií sobě vlastní. Láska k rockovému zpěvákovi a touha s ním zůstat o samotě. A co třeba na pustém ostrově? To se Jenny splní, i když tomu musí krapet pomoct. Jenomže široko daleko coby fanynka není rozhodně sama, takže ani o rivalitu není nouze. Takže tu máme prachobyčejný ztřeštěný sladký letní příběh určený pouze pro zmíněná náctiletá děvčata. Nikoho jiného to prostě tak nepobaví jako právě je. Cílová skupina trefena do černého. Pro ostatní diváky je film příliš růžový, hloupý a značně přebujelý. Takže co s tím? Pro děvčata na nejvyšší úrovni, pro chlapce to nejhorší pod sluncem. Nic naplat. Vlivem cílenosti diváků je snímek natočen dobře a svůj potenciál splňuje. Takže o zatracení se uvažovat vůbec nedá. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych se sice vyjadřovat úplně ke všemu, ale to je tak, když se vážně nudíte, jen se válíte a přepínáte televizi. Tak si řeknete, že to zkusíte. A film skončí a jste jako po lobotomii. Ne, vážně něco takhle hloupýho, nestálo ani v nejmenším za to, abych u toho vydržel, ale stalo se a tři hodiny, po skončení, jsem si snažil vyndat pletací jehlici z ucha. Což bylo od dost příjemnější než tohle sledovat. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asi takhle... nedělní ráno, sedíme s přáteli v obýváku a postupně regenerujeme síly po uplynulém Masopustu, roštujeme TV a najednou jsem narazil na tohle. Pro ty co mne znají - dokoukal jsem to jen proto, protože u toho ostatní tak krásně kvíleli a naříkali! :-). Jinak se už nedivim Tálibánu a ISIL, že nás chtěj jako zkaženou západní civilizaci zničit. Jestli tam tohle běželo v telce a nějaký kucí v turbanech taky zrovna relaxovali po řízšmikpustu (podřezávání zajatců) a viděli tohle - tak máme co dělat s dost fanatickým nepřítelem na jehož straně bude asi i pravda :-) ! Samozřejmě ODPAD! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama