Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (184)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba si otevřeně přiznat, že není moc velká pravděpodobnost, že narazíte na hodného milionáře, který za noc s vaší dívkou nabídne astronomickou sumu. Mladou dvojici, která na tom není finančně nejlépe, v kasínu Las Vegas takové štěstí potká. Navíc je to milionář s tváří Roberta Reforda. No, neberte to. Krásně kýčovité a krásně zahrané, především od decentně zestárlého Redforda. Zamilovaná dvojice Demi Moore a Woody Harrelson zůstala tak trochu v jeho stínu, ačkoliv zahrané to bylo od všech krásně. Než dojde na onen proklamovaný neslušný návrh, je film zajímavý, pěkně nasnímaný a očekávání od následujících téměř dvou hodin snad až příliš vysoká. Jejich naplnění kýčovitě zabarvený, romantický film, nakonec nedostál. Svůj podíl na tom nese i vlekoucí se děj s přibývajícími minutami. Škoda, dal se z toho vymáčknout o něco zajímavější film, ale i tak se to dá určitě vidět. Redford je charismatický milionář a ženská srdce nad ním budou plesat. Zbytek filmu jim bude připadat krásný a povedený. 60% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá a každopádne štýlová psychologická dráma na tému bohatstvo a láska. Robert Redford v pre neho absolútne exkluzívne padnúcej úlohe miliardára, ktorý využije ťaživej situácie dvoch mladých ľudí a ponúkne im milión dolárov za noc s nádhernou dámou, ktorú skvele a zmyselne zahrala Demi Moore. Je to nadpriemerná romantická snímka o láske a peniazoch. Presvedčivo pôsobiaci Harrelson i Redford a pekná tvárička Demi Moore. Dej má aj svoje silnejšie miesta, ale je vcelku predvídateľný a miestami som sa ale neubránil aj nude. ()

Reklama

SHA 

všechny recenze uživatele

Začínám mít pocit, že se poslední dobou s tím hodnocením ČSFD nějak nemůžu shodnout. Mně to tedy zdaleka nepřišlo tak hrozné, jak se tady píše. No, dobře, je to trochu sladší a ten závěr - velmi americký... Na druhou stranu si myslím, že je to film, který alespoň má nějakou myšlenku - opravdu nutí zamyset se nad tím, zda si za peníze můžeme koupit všecko; jestli se, v přeneseném slova smyslu, všichni někdy nesnažíme namluvit si, že proti zabezpečení na zbytek života jedna noc nic neznamená; nebo že když si to přikážeme, tak dokážem na cokoli zapomenout. Myšenka a námět jsou tedy každopádně dobré, jen je to v poněkud přislazeném americkém trojobale. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Nechutně movitý John Gage ví, že koupit se dá všechno a každý má svou cenu. David s tím nesouhlasí, protože nekonečnou hotovost nikdy nevlastnil a chování boháče mu připadá nemorální. Jeho názor lehce nalomí milionek šustivých dolárků položených na stole s nabídkou výměny za noc strávenou s jeho manželkou Dianou. Od této chvíle slušně rozjetý snímek ztrácí tempo, zmatená Diana se pohybuje mezi charismaticky sympatickým milionářem a trucovitě zamilovaným manželem, přičemž se prostor pro zábavu nebezpečně snižuje na minimum. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaží být dokonalý, ale příliš se mu to nedaří. Romantickým duším bude dopřána pravidelná dávka emocí. Pokud máte rádi romantiku ve spojení s Demi Moore a Robertem Redfordem, je to film pro vás. Nečekejte od něj ale něco excelentního, děj není nijak zvlášť výjimečný. 40% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • John Barry v roce 1994 získal za hudbu k filmu cenu BMI Film & TV. (Terva)
  • Roli Davida odmítnuli postupně Val Kilmer, John Cusack, Charlie Sheen, Johnny Depp a Tim Robbins. (don corleone)

Reklama

Reklama