Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj příběhu začíná v domě manželů středního věku, maminka dává dceři Mary pusu na dobrou noc a jde spát. To ještě netuší, že tato noc se krvavě zapíše do historie města. Mary totiž popadne amok a své rodiče brutálně zavraždí. Ocitá se v psychiatrické léčebně, kde se stane obětí zvrhlých choutek jednoho ošetřovatele. Mary o pár měsíců později porodí dítě, lékaři ji však sdělí, že zemřelo při porodu. V dalším šíleném záchvatu rozpoutá Mary krvavá jatka, jimž učiní přítrž dva policisté, kteří Mary zastřelí. V ději se přesouváme přesně o dvacet let, mládež bujaře slaví "Krvavou noc" právě na počest Maryina běsnění. Vrátí se duch Mary, aby zúčtoval se všemi nevinnými oběťmi? (claudel)

(více)

Recenze (75)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

V roce 2009 vyšlo hodně dobrých Hororů a ani tenhle není vůbec špatný. Úvodní 15ti minutovka, včetně titulků, byla přímo vynikající !! Jasně, zbytek je šablonovitý jako kráva, ale atmosféru to mělo skvělou, nechybí pěkný kozy, prdelky, sex, krve tu bylo až až, brutální scény v rámci možností, též povedené, mně se to líbilo a pokud bych dostal někdy chuť na Hororový, noční maraton, tahle krvavá Mary by určitě na seznamu nechyběla. Kvalitní, Hororové béčko se vším všudy, 4 hvězdy, ač slabší, tak je dám. Bavil jsem se. (323. hodnocení) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Krvavá Mary aneb, když má menzes je fakt nasraná. Děsně amatérské, skoro jako studentský film. Strašidelné scény působí legračně, ty vážné jsou zase směšné. Nahotou film nešetří, dobře vyvinuté herečky nás svými prsy krmí hezkou část stopáže, ale to je bohužel jediné, čím film vynikal. Krvavé efekty jsou jak z osmdesátých let, herecké výkony totálně ubohé. Je to klasická sračka u které se budete skvěle bavit, postav je mnoho a mrtvých tím pádem také. 55% 23.08. 2010 ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt MEGA SRAČKA !!!! 1. Děsné amaterské výkony - to snad hrál nějaký školní herecký kroužek? 2. Zkurvený střih a kamera - vražda - sek, střih, sek, střih a z vraždy vidíte totální HOVNO! 3. Uši rvoucí hudba 4. Už po pár minutách jsem tušil kdo vraždí a jaký bude konec! Lidi, kteří tomuto filmu dali vysoké hodnocení, museli být zfetovaní! Je to MEGA SHIT !!!! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu sice naznačil, že by to mohl být solidní nářez, ale to se nakonec nestalo. Po několik úvodních, velmi hororových scénách jsem se těšil, co příjde dál. A co se nestalo, vyklubal se z toho nemastný, neslaný "horor" s teenagery a se spoustou zbytečných scén a keců. Ke konci se to díky poměrně svěží pointě, kterou jsem ale vytušil mnohem dříve, trochu rozjelo, ale celé to zabilo, jak se tomu často stává, hloupé chování postav. (Spoiler - Čtyři chlapi a dvě holky vyděšeně a uječeně utíkající před drobounkou holkou s krumpáčem jsou vážně k smíchu.) Na druhou stranu musím říct, že střih se povedl a některé hororové scény byly natočeny velmi mistrně. 40% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Podľa wiki to stálo tri mega, čomu neverím. Toto je otrasne nakrútená amatérska sračka s kedysi ako-tak slávnymi hercami a ujačanými tínedžermi. Mizerný predvídateľný príbeh, otrasné ale fakt otrasné dialógy a scenár (scény s tínedžermi sú neznesiteľné!) a celý dôraz je na priemerných gore efektoch. Ešte že sú tu tie kozy a večne nahá Mary Hatchet... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama