Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

mirkath1 

všechny recenze uživatele

S chutí bych šoupla odpad, ale za scénu na tržnici nemůžu jinak, než dát jednu hvězdu. Jinak absolutní nuda, včetně velmi trapné scény alias základní instinkt a táty v akvárku. Nepřišlo mi to ani směšné ani dramatické. Prostě film o totálním hovnu. Chudák Affleck, takový hezký kluk ovšem co mu chybí je dost podstatné a tou věcí je sexapííl :) Přijde mi a to v každém filmu bezpohlavní, ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapuje tak nízké hodnocení...Ten film rozhodně není špatný, jen se nesmí brát jako komedie, protože to už má podle mě blíž spíš k tomu dramatu. Prostě je to příjemnej film s dobrými herci ve vedlejších rolích (hlavně pak tradičně nádherná Gina Gershon) a Benem v roli hlavní. Nijak ho nemusím a nevyhledávám, ale má pár rolí, resp. filmů ve kterých se mi líbí a tenhle se mezi ně rozhodně zařadí. Nakonec musím říct, že jsem rád zjistil co předcházelo režisérově skvělému Volání o pomoc. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek dlouhou dobu klopýtá mezi komedií a dramatem, sám jsem dlouho pátral v paměti, kdy naposledy mě představitel hlavní role Ben Affleck přesvědčil o svých hereckých kvalitách. Pokud nepočítám jeho ranné snímky a spolupráci s Kevinem Smithem. Komediální stránka filmu je poněkud rozpačitá, zejména kdykoliv se Affleck pokouší o nějakou komickou polohu, skončí to fiaskem. Jeho hrdina, hollywoodský agent, prožívá těžké období – za vším tím luxusem zapomněl, kým vlastně je a jeho manželství se po nevěře ocitá v troskách. Děj je s řadou vedlejších postav mírně rozkolísaný, nic nedotáhne a stává se tak povrchovým vyprávěním o životě jednoho navenek úspěšného muže. Zůstal někde na půli cesty, přesto snímek režiséra a scénáristy (plus jedna z vedlejších rolí) Mikea Bindera relativně svižně ubíhá a má několik hřejivých momentů. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...někdy vznikne zajímavý filmeček, řešící poměrně omšelou zápletku, ne zcela originálním způsobem, ale přes to zajímavým!!.. velkou zásluhu nese samozřejmě i obsazení, které je zajímavě poskladané a najdeme v něm řadu různorodých postav!!!...a občas zaslechnete i hudbu, která přináší s sebou atmosféru velkého filmu!!!!..60%!! ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Videl som aj lepsie aj horsie .Trochu prihluple a pritiahnute za vlasy ,ale mne sa to pacilo a som sa aj zasmial miestami.Ozaj pekne vykreslenie postav , aj ked prerod Bena trval na moj vkus az moc dlho,inak tie jeho ceraky vyzeral ako bugs bunny...)))Bai Ling okorenila film ako vzdy super postavou a celenkou namiesto sukne.Film odporucam vidiet , je to trochu lepsi stredny priemer ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama