Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

klerik 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia. Film, na ktorý sa oplatí zobrať priateľku a nič tým nepokazíte. Čo na tom, že základná zápletka zaľúbenia sa je neuveriteľná, že spočiatku je to menej vtipné ako by chcelo. Je to však celkom slušná aj keď menej zábavná konkurencia AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ. Solídny štandard s primeraným množstvom klišé... ()

SharpChick odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je opravdu perla... Velice ale opravdu velice (ne)povedená romantická komedie.... přesně takhle to má podle mě vypadat... Úplně nejlepší jsou takový ty rádoby vtipný scény, při kterých se normálnímu člověku chce spíš zvracet než smát.... Zkrátka já být tak "všestranně nadanou" osobností jako Jenn, tak asi vypiju jeden ze svých 45 kondicionérů na vlasy... protože jestli ještě natočí pár takovýhle pokladů, tak tu budete muset přidat za "odpad!" ještě nějakou spešl kategorii pro Jenn.... JENNIFER FOREVER !!!! ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Pri slovnom spojení romantická komédia si je možné predstaviť veličo a aj tak na tri pokusy trefíte 60 percent zápletky. Dobré čo? Nuž, Svadby podľa Mary som zobral ako čiste oddychovú záležitosť a v tomto zmysle sa nijako vážnejšie neprehrešili voči mojich očakávaniam - v dobrom, ale ani v zlom. Scenár bol pomerne plochý a najlepší nápad je zhrnutý v sekcii Obsah. Jednotlivé repliky sú - zvlášť v prípade postavy, ktorú hrá McCaunaghey - na pováženú a vyústenie je trochu nedotiahnuté. Pomerne rutinérska práca je narušená až výkonom Jennifer Lopez, ktorá sa mi ako Mary celkom pozdávala a zanechala vcelku slušný dojem. Z môjho pohľadu jej Shankman môže dakovať, že nespadol do pásma podpriemerného hodnotenia. ()

Kybela 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je šlehačkovej dort. ALE! Věřím, že je to opět z těch filmů, kde dabing zkazí, co může. Měla jsem dost rozumu na to, abych si to dala v originále a rozhodně to dělá hodně. JLo totiž není upištěná, ale má sametovej romantickej hlásek. Italský přízvuk tatínka a ostatních v češtině chybí a McConaughey? Z něj bych taky omdlela, jakej je to slaďouš! Ale hlas prostě dělá hodně. Stejně jako je třeba hrozně sexy Zuzana Šulajová v Příbězích obyčejného šílenství s hlasem Zuzany Stivínové - bez předabování je to docela obyčejná vychrtlina. Proto bych zavedla pravidlo, aby se všichni v komentářích přiznali, jestli to viděli v originále nebo ne. A dávám hvězdičku navíc za nespravedlivé zdejší hodnocení! :) ()

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama