foto

Frances Bay

  • nar. 23.1.1919
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • zem. 15.9.2011 (92 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2013 Samantha Rogers: Žena v ringu
2010 Pickin' & Grinnin'
2009 Repo Chick
2006 Posedlá démonem
2005 Nezbedové (TV film)
Portrét šílenství
Poslední přání (TV film)
The Red Scarf
2004 In the Land of Milk and Money
2003 Filmový hrdina
Freudian Image, A
2002 Polibte nevěstu
2001 Cookies for Harry
Finder's Fee
Svatby podle Mary
2000 Day In a Life, A
Nebezpečná operátorka
Taková malá vražda
1999 Inspektor Gadget
Simple Life of Noah Dearborn, The (TV film)
Storyteller, The
1998 Forever Love (TV film)
Krippendorfův kmen
Sbohem lásko
1997 Changing Habits
Mitzi & Joe
Podvod
Tři muži v Las Vegas
1996 Rivalové
Rossini's Ghost (TV film)
1994 Pošťák
Šílenství
1993 Soused
1992 Spolubydlící
Svět Monkeyho Zetterlanda
Tajemství hřbitova (TV film)
Twin Peaks
1991 Critters 3
Jáma a kyvadlo
1990 Arachnofobie
Švindlíři
Zběsilost v srdci
1989 Karate Kid 3
1988 Big Top Pee-wee
Dvojčata
Police Story: Monster Manor (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Medium Rare
1986 Kočovníci smrti
Modrý samet
1985 Amos (TV film)
Filmový sen
Orel a medvěd (TV film)
1984 Karate Kid
President of Love, The (TV film)
Second Sight: A Love Story (TV film)
1983 Soukromá škola
Wings (TV film)
1982 Double Exposure
1981 Bláznivá dálnice
Callie & Son (TV film)
Dream On!
Kamaráde, kamaráde
Murder in Texas (TV film)
1980 Attic, The
1979 Střemhlav
Topper (TV film)
1978 Nečistá hra

TV seriály

2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Doučování matematiky (S02E17)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Skromné vánoce (S02E10)
Díkůvzdání II (S02E09)
Povinnosti (S02E08)
další epizody (6)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Sourozenci (S01E09)
Díkůvzdání (S01E08)
Odkládané výročí (S01E03)
další epizody (4)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Da Vinciho případy (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
Middle Ages (TV seriál)
1991 Pacific Station (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Coma (S02E02)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Oldest Rookie, The (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E11)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace