Reklama

Reklama

Pod kontrolou

  • Česko Pod dohledem (více)
Trailer 2

Extrémně nebezpeční masoví vrazi projíždí krajinou a mezi lidmi se šíří strach. Policie je bezradná, dokud maskované vrahy při jedné akci náhodou nezahlédne trojice očitých svědků – starší policista, osmiletá holčička a mladá žena závislá na drogách. Na jejich výslechy pod dohledem kamer jsou povoláni dva speciální agenti FBI. Původně rutinní práce se brzy změní v tajemnou hru, kterou mezi sebou svědci a agenti hrají. Nikdo zde totiž nemluví pravdu. Originální příběh s nečekaným zvratem natočila režisérka Jennifer Lynchová, dcera významného režiséra Davida Lynche. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (157)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

''Hey mom,maybe i'll be a cop'';D.A co jako,že je jedna věc jasná po deseti minutách,když to bylo tak okaté,že i čokli od sousedů začali štěkat.Chytráci!Pořád ještě zbývalo co,jak a pro slepičí kvoč.S takovým tat'kou bych romkomy taky asi netočil.V tomhle je snad každá postava šílená a skvěle zahraná plus skvělá atmosféra.Já sem skoro nadšený,Bezcitný film jako svině! ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Možná kdybych film viděla v době vzniku byl by můj komentář jiný, ale takhle...Jediné co se dá říct je, že je film divný s úchylnými postavami kromě dětí...Nejvíc mě, ale nasrala ta konečná přeměna "agentů FBI" a ta jejich sexuální scéna, která na mě působila heavy směšně a naprosto průhledně na efekt...Celkově mám pocit, že se dcerunka chtěla přiblížit papínkovi a moc to nevyšlo...Za mě 50% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Krvavý masakr na opuštěné silnici přežije jen jeden policista, mladá feťačka a malá holčička. Ostatní zůstávají ležet v kalužích krve. Do města přijíždějí agenti FBI, aby za pomoci místní policie vyslechli přeživší, a zjistili co se vlastně v místě tragédie stalo. Výslechy ale přináší nečekaný zvrat ... Jedno sobotní odpoledne nebylo do čeho píchnout, a ruka mi padla na tento film (i když musím přiznat, že spíš omylem - čekal jsem stejnojmenné krimi s Raye Liottou). Naštěstí mne tento film nezklamal, ale naopak docela příjemně překvapil. Sice se film rozjíždí velmi pomaličku, ale s utíkajícími minutami diváka víc a víc vtahuje do děje, aby na konci převrátil naprosto vše, co jsem do té doby viděli. I když spousta lidí zde píše, že pointu čekali, tak já tentokrát vůbec ne, a proto mne velmi příjemně překvapila. Je znát, že Jennifer Lynchová od svého otce leccos odkoukala - a na druhé straně se (naštěstí) nezamotává do filmových kliček, jak se někdy stává jejímu otci ... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo do kolen. Lynchová holčina ukazuje že dokáže vzít žezlo po tátovy. Teda ne že by film byl až tak divnej jako Lynchovi filmy, ale je to naprosto dokonale natočené a pár scén mi toho Lynche dost připomínaly. Atmosféra je zapadlá a fakt působí dobře, herci hlavně Pullman hraje naprosto výborně, a ostatní taky. A rozuzlení je takové kulervoucí že jsem byl více překvapen než třeba u Saw. Tohle se prostě povedlo, a od 5* mě dělý opravdu málo. Paráda a super překvapení. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Jablko nepadá daleko od stromu a Jennifer je toho důkazem. Viděla jsem Davida, v určitých momentech opravdu jo. Víc bych si se Surveillance pohrála, protože film to není vůbec špatný, možná předvídatelný, ale špatný ne. Julia Ormond je pořád sympaťanda, ale do téhle role se mi nehodila, a trochu mi její postava vadila, chyběl mi u ní ten správný náboj. Každopádně nic převratného. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první celovečerní film režisérky Jennifer Chambers Lynchové po patnáctileté pauze, která následovala po dokončení snímku Helena v krabici (1993). (Conspi)
  • Jennifer Lynch za tento film, jako první žena, získala ocenění "Nejlepší režisér" na New York City Horror Festival a Ryan Simpkins získala ocenění "Nejlepší herečka". (TomikZlesa)
  • Snímek získal cenu pro nejlepší film na Sitges - Catalonian International Film Festival 2008. (klo11bouk)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno