Reklama

Reklama

Pod kontrolou

  • Česko Pod dohledem (více)
Trailer 2

Extrémně nebezpeční masoví vrazi projíždí krajinou a mezi lidmi se šíří strach. Policie je bezradná, dokud maskované vrahy při jedné akci náhodou nezahlédne trojice očitých svědků – starší policista, osmiletá holčička a mladá žena závislá na drogách. Na jejich výslechy pod dohledem kamer jsou povoláni dva speciální agenti FBI. Původně rutinní práce se brzy změní v tajemnou hru, kterou mezi sebou svědci a agenti hrají. Nikdo zde totiž nemluví pravdu. Originální příběh s nečekaným zvratem natočila režisérka Jennifer Lynchová, dcera významného režiséra Davida Lynche. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (157)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, To bylo to nejromantičtější co jsi mohl udělat! '' ----- Zprvu mne to nijak extra nebavilo a snad kromě hodně ulítlé americké obdoby Semira s paťákem od county police mně ani moc nebavily ostatní postavy byť co kus to byl originál. Julii Ormond zbožňuji a mám rád i Pullmana, ale zdálo se mi, že jedou jakoby jen na půl plynu... Už jsem si říkal, že se mi začínají přejídat všechny ty filmové vyvražďovačky v amerických zapadákovech i s jejich vyšinutýma obyvatelema a také, že když se na DVD cover tučně píše, že to režírovala dcera Lynche, že to prostě není záruka kvality. Jenže pak se film dějově zajímavě přehoupl a mně se rozsvítilo ! V tu chvíli jsem si jej začal užívat pokud se to tak dá říci protože je to dost brutální záležitost a musím ocenit, že to bylo fakt zábavně ulítlé... Lynchovi jsou prostě asi dost zvláštní rodinka a možná bych být od nich pozván na chatu asi řádně a dlouho zvažoval zda jet... :-). Tady by se ale dál už snadno vykecala pointa, takže končím. Tentokráte se povedl i český dabing Doporučuji vidět. 4 pokuty za rychlou jízdu. * * * * ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zapadákov kdesi pri ceste a panoptikum figúrok, z ktorých každá je väčší či menší psychopat. Áno, lynchovský rukopis je tu poznať. Celkovo je to však film z rodu Obvyklých podozrivých - bez toho namakaného zvratu (fakt som ho nečakal) by to bola len solídne remeselne natočená tuctovka. Pullman to miestami nedával, zato Julia Ormond podala prekvapivo komplexnú postavu. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Za 3 s odrenyma usima. Lynch je proste jenom jeden, a i kdyz bude v titulcich napsanej treba stokrat, ale nebude to jeho prace, tak to stoji za prd. Protoze koukate na "jakobylynche", a to proste neni ono. Nakonec z toho vyjde takovahle napodobenina...no nic. P.S.: jak dlouho Vam trvalo nez jste poznali kdo je ten spatnej? Taky celych cca deset minut...? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvela kriminalka s atmosferou pripominajucou serial Twin Peaks. Aj v tomto filme sledujeme stret profesionalov od FBI s miestnymi policajtami pri rieseni brutalneho zlocinu. Ich drobne konflikty patria medzi najzaujimavejsie sceny. Vacsina hercov je skvele obsadenych. Jedine Bill Pulman mi v niektorych momentoch nesedel a uplne som mu jeho postavu neveril. Namiesto neho by sa skvele hodil Kyle MacLachlan. Keby sa film skoncil po vypocuti vsetkych svedkov, tak by mi to uplne stacilo k spokojnosti a uz tak by bol dostatocne skvely. Lenze pribeh pokracuje este chvilu zbytocne dalej. Zaver ma sice nastastie neznechutil, ale ani nepovysil film na vyssiu uroven. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Co je horšího než šikanující policajti? Vraždící maniaci!! …. Zamotaný případ, výslech tří svědků, kteří odvypráví své příběhy. Od Lynchů se nedá čekat nic jiného, než předvedení Ameriky jako země plné uchyláků. Tady doplněné zajímavou pointou, která mne vedla k pousmání. Morbidní je i zjištění, že vlastně mám rád takovéhle zvrhlé filmy. Ale co, vždyť i masoví vrazi mohou dělat romantické věci! PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** Co uvidíme (možná) příště? Je těžké napsat něco o pokračování a nespoilerovat. Takže jen stručně: ONA je muž! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Lynch za tento film, jako první žena, získala ocenění "Nejlepší režisér" na New York City Horror Festival a Ryan Simpkins získala ocenění "Nejlepší herečka". (TomikZlesa)
  • Snímek získal cenu pro nejlepší film na Sitges - Catalonian International Film Festival 2008. (klo11bouk)
  • Jedná se o první celovečerní film režisérky Jennifer Chambers Lynchové po patnáctileté pauze, která následovala po dokončení snímku Helena v krabici (1993). (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno