Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy povídek a bajek známých spisovatelů (La Fontaine, Boccaccio). (claudel)

Recenze (57)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Já víc ke štěstí nepotřebuju :D Zábavné klasické povídky, fešné československé herečky bez negližé. Humoriáda jak se patří v každém směru. Vyloženě pak nejzábavnější je povídka Nejlepší přátelé, kde společná manželství konzumují Hrubešová a Brožová křížem krážem. Laurinová je taky v pohodě, Fialová velice příjemná, Vojtková pobavila (dokonce dvakrát) a u Studénkové jen lituju, že neměla vlastní postelovou scénu. Ovšem Zdenička se jinak erotiky nebojí v běžném československém kontextu, takže by to ani tak nebylo raritní setkání. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Film velmi blízký pornu, který se od něj liší jen tím, že v něm nezahlédnete (minimálně co se mužů týká) jednu část těla. A ještě možná taky tím, že si řeknete, že ksichtíky těch "herců" válejících se po posteli přece znáte. Z Vášnivých známostí jsem viděla sotva třetinu povídek (vybírala jsem si ty s charismatickými herci v hlavní roli), ale napadá mě jediné slovo: nuda. Není to erotické, nemá to náboj, nemá to příběh a jakýkoliv pokus o alespoň trochu slušný herecký výkon přebíjí zkrácená stopáž, příšerný soundtrack a podivný vypravěč, který recituje i dialogy postav. Naprosto nechápu, jaký producent do toho mohl vrazit prachy. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Máme moc hezké holky v naších luzích a hájích. Až na ty neupravené zahrádky by jich pár stálo za hřích. Bohužel, jejich těla jsou tím jediným, na co se dá dívat a i tohle koukání brzy omrzí. Jednotlivé povídky jsou maximálně nudné, stále o tom samém, jak je nevěra prospěšná manželství, nic neříkající a zbytečné. Občas vystrčí růžky lehký nádech humor, ale ten se brzy zase schová. Jsem rád, že už mám za sebou tuhle českou kultovní pornoklasiku potvrzující pravidlo, že každý má svoji cenu. České krásky si nakonec údajně bohužel zahrály zadarmo, takže se cítí právem rozladěné. Moc bych se divil, kdyby si na sebe taková sračka vůbec zvládla vydělat. Každopádně zajímavý náhled na kultivované a spořádané herečky současnosti v akci. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto je čistokrvné guilty pleasure. Polovica poviedok síce nemá hlavu ani pätu a sú akurát zdĺhavé, ale tie od Boccacia sú dokonca aj vtipné a svojsky poučné. Naše herečky v mladosti využili príležitosť, dnes si to do vitríny k oscarom nedajú, ale nič zlé sa nestalo. Skôr dobré a zvlášť u Fialovej a Laurinovej je to radosť pozrieť. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Dohromady to má cca 2h 40 min, což dalo fušku na jeden zátah. Odměnou bylo několik lechtivých minipříběhů, z nichž některé ušly, jiné stály za starou bačkoru (dámský ocásek WTF). Přesto je zde cítit snaha o jakousi uměleckou úroveň. České herectvo téměř dobylo svět. Obzvláště Šárka "Irenka" Vojtková byla k nakousnutí. Naopak Noga hrál jako magor. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Herci vraj dostali na tie časy kráľovský honorár – každý po 20 000 korún. (Raccoon.city)
  • Některé příběhy byly natáčeny v České republice (zámek Slavkov, zámek Buchlovice) a objevila se v nich plejáda českých a slovenských herců a hereček. (claudel)
  • Podle pozdějších vyjádření herců a hereček si v počátku 90. let pořádně neuvědomili, o jak moc erotický TV film půjde, a navíc prý dostali slib, že se nikdy nebude vysílat v Čechách ani na Slovensku. Časem byl ale uveden na Nově i Markíze. (hippyman)

Reklama

Reklama