Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Noc v obchodním domě s půvabným děvčetem a dvěma lupiči. Někteří mladí lidé sní o tom, že jednoho dne opustí rodný dům a začnou žít na vlastní pěst. Jenže Jim Dodge je doma spokojený. Ale přišel den, kdy si musí i on najít zaměstnání - stane se uklízečem ve velkém obchodním domě. Ale hned při své první pracovní směně se jeho život zkomplikuje - v budově je s ním totiž zamčeno půvabné děvče a dva zloději - amatéři, kteří plánují ďábelskou loupež. (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si pochvaloval 80´ feeling a až teď zjišťuji, že ho tam vepsal rutinér Hughes, protože film byl natočen později. Hlavní hrdina zažívá klasické tápání po překročení prahu dospělosti. Není moc sympatický a myšlenkami taky neohromí, ale vše bohatě vyvažuje účast Jennifer Connelly, která je přímo k sežrání. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení - herečku Jennifer Connelly mám velice rád, je tajemně půvabná a taktéž je velice talentovanou herečkou. Je obrovská škoda, že Hollywood objevil její herecký um až prakticky, když jí bylo 30 let. V 90. letech ji nebyly poskytovány žádné role, kde by se mohla nějak umělecky projevit. Byla obsazována jen čistě pro své půvaby a tento film je jedním z nich - je prakticky o ničem, nezáživný a do konce jsem se vydržel dívat jen díky krásné Jennifer, za kterou také tomuto filmu dávám tu jedinou hvězdičku. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu hodnocení ostatních uživatelů na tento film. Ta hodina 19 uběhla jako voda a já se krom cca prvních 15 minut kvalitně zabavil. Příběh Jima, který má problém si najít práci stejně, jako ten bezdomovec, který za vámi dojde žebrat pro drobné. Bydlí doma a jeho otec mu dá "poslední šanci", čímž je pozice nočního uklízeče v americkém Targetu. Premise jednoduchá a film se nesnaží o nic víc. Hudba mi mnohdy nesedla a až ke konci mi přišlo, že tam není jen, aby tam nějaká byla. Plakát k filmu vám jaksi napoví, že to nebude úplně o tom, že bude hlavní postava hodinu a čtvrt uklízet nákupák. Jennifer Connelly je ve filmu skvělá a bohatou nespokojenou dceru hraje výtečně. Kdo už tak výtečný není je hlavní postava, neboli Jim. Celý film je namyšlený, ulhaný a ve finále za to vše dostane takovou prcinku. Na film bych se normálně nepodíval, ale i přes pomalý začátek a nesympatickou jednu hlavní postavu jsem rád, že jsem tak učinil. Ono by se tak nestalo, nebýt videa Mr. Kitty - After Dark... ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tento film mal veľký potenciál byť príjemná romantická komédia. Dvaja mladí ľudia zavretí v obchode... No od momentu ako sa tam dostali dvaja zlodeji (inak spôsob ako sa tam dostali vie iba David Copperfield ) to išlo neskutočne dole vodou. No ak máte slabosť pre Jennifer Connelly tak to vydržíte ... ()

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele

Když dávám filmu 2* většinou jsem zklamanej, co za špatnou věc jsem viděl. Ale tady ty hvězdičky uděluji s lehkým úsměvem na tváři. Film jsem chtěl vidět jen z jednoho prostého důvodu - mám moc rád píseň Mr. Kitty - After Dark, který má na youtube právě scény z tohoto filmu, a uhranula mě roštěnka Connelly. Tak jsem neváhal a po nějaké době si film pustil. Jedná se o naprosto jednoduchou jednohubku, nenáročnou naivní záležitost, která trošku pobaví, neurazí. Důležité je, že si tento film fakt na nic nehraje. V podstatě je scénář napsán možná na půl stránky, ale má to pár pěkných scén, kdy se charisma mladé vycházející hvězdy plně využilo. Kdyby šlo dávat půlhvězdu, tak 2,5/5 by za mě bylo správné hodnocení. Dávám body za skvělou hudbu, příjemnou atmošku, a k sežrání mladičnou Jennifer, s kterou bych si fakt dal říct. Takže zklamán nejsem, co jsem od filmu čekal, jsem dostal, takže tak. ***5/10*** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Limuzína, ktorou sa Jim (Frank Whaley) vydáva do práce na konci filmu, bola v skutočnosti limuzína z miestneho pohrebného ústavu. (Arsenal83)
  • Producent a scenárista John Hughes uviedol, že film bol pre neho sklamaním a že nad ním nemal svoju bežnú kreatívnu kontrolu. Kvôli absencii jeho zásahov sa film podľa neho stal "lacný a vulgárny". Dokonca žiadal, aby jeho kredity boli z filmu vymazané, lenže po obrovskom úspechu filmu Sám doma (1990), ktorý Hughes napísal, to bolo zamietnuté. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno