Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Noc v obchodním domě s půvabným děvčetem a dvěma lupiči. Někteří mladí lidé sní o tom, že jednoho dne opustí rodný dům a začnou žít na vlastní pěst. Jenže Jim Dodge je doma spokojený. Ale přišel den, kdy si musí i on najít zaměstnání - stane se uklízečem ve velkém obchodním domě. Ale hned při své první pracovní směně se jeho život zkomplikuje - v budově je s ním totiž zamčeno půvabné děvče a dva zloději - amatéři, kteří plánují ďábelskou loupež. (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele

Když dávám filmu 2* většinou jsem zklamanej, co za špatnou věc jsem viděl. Ale tady ty hvězdičky uděluji s lehkým úsměvem na tváři. Film jsem chtěl vidět jen z jednoho prostého důvodu - mám moc rád píseň Mr. Kitty - After Dark, který má na youtube právě scény z tohoto filmu, a uhranula mě roštěnka Connelly. Tak jsem neváhal a po nějaké době si film pustil. Jedná se o naprosto jednoduchou jednohubku, nenáročnou naivní záležitost, která trošku pobaví, neurazí. Důležité je, že si tento film fakt na nic nehraje. V podstatě je scénář napsán možná na půl stránky, ale má to pár pěkných scén, kdy se charisma mladé vycházející hvězdy plně využilo. Kdyby šlo dávat půlhvězdu, tak 2,5/5 by za mě bylo správné hodnocení. Dávám body za skvělou hudbu, příjemnou atmošku, a k sežrání mladičnou Jennifer, s kterou bych si fakt dal říct. Takže zklamán nejsem, co jsem od filmu čekal, jsem dostal, takže tak. ***5/10*** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

John Hughes ako autor Sám doma sa za tento počin hanbil, až sa chcel vymazať z titulkov. A na hanbu to určite nebolo, ale toto dielo nemá vôbec čo ponúknuť, absolútne nič, okrem mladej Connelyovej, ktorá musela robiť spolužiakom mokroty v trenírkach už len pri pohľade do očí. Inak bez vtipu, bez nápadu, bez drámy, či zvratu. Úplne o ničom film. Žiadna šanca sa zabaviť. ()

Reklama

Kity162 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Normálně bych dala "Odpad!", ale nedávám, kvůli asi dvoum minutám, kdy jsem se bavila. A to bylo, když Jennifer Connelly ležela na zemi v bílém tílku bez podprsenky a já čekala, kdy jí vypadne bradavka a pak, když svůdně poskakovala na dětskym umělym koníku... Ale nevím, jestli stojí za to, se na to dívat kvůli dvoum minutám. Jo, a co to je za překlad "Divoká noc"? To je dobrý fórek. Možná tak "Prudce nudná noc"... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

John Hughes definoval mládežnícke filmy 80. rokov a pokúsil sa o ich resuscitáciu aj počiatkom novej dekády. Vybral si na to ale priemerného režiséra a nedotiahnutý scenár. Divoká noc preto po filmárskej stránke ostáva len príjemnou reminiscenciou na obdobie reganovskej éry. Napriek tomu si myslím, že jej tunajšie hodnotenie je bezdôvodne nízke. Predovšetkým námet mi príde absolútne skvelý, páči sa mi aj herecké obsadenie a v neposlednom rade je tento film adoráciou krásy mladučkej Jennifer Connellyovej, do ktorej by sa nedokázal zaľúbiť iba absolútny ignorant. Takže za štyri platené detské hojdačky. (18.3.2021) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pohodová, príjemná, jednoduchá zábava. Ako väčšina Hughesových sfilmovaných scenárov z deväťdesiatych rokov, alebo ako Gordonove nasledujúce "Pie in the Sky.” Ak viete do čoho idete, film vás vlastne nemá čím sklamať. A nenechajte sa odradiť tunajším hodnotením - to zase iba väčšina išla s prúdom. Na IMDB to má napríklad 5.6. A keď už pre nič iné, minimálne kvôli tej dvadsaťročnej Jennifer sa to oplatí vidieť. A soundtrack je super. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Producent a scenárista John Hughes uviedol, že film bol pre neho sklamaním a že nad ním nemal svoju bežnú kreatívnu kontrolu. Kvôli absencii jeho zásahov sa film podľa neho stal "lacný a vulgárny". Dokonca žiadal, aby jeho kredity boli z filmu vymazané, lenže po obrovskom úspechu filmu Sám doma (1990), ktorý Hughes napísal, to bolo zamietnuté. (Arsenal83)

Reklama

Reklama