foto

Jenny O'Hara

  • nar. 24.2.1942 (76 let)
    Sonora, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 30 Nights
2015 Kouzlo polibku
2014 BFFs
Meme Weavers (TV film)
2012 Až do nebe
Sacred, The
2011 Sassy Pants
Černá listina
2010 Heavy Lifting
How to Make Love to a Woman
Ďábel
2009 Extrakt
2007 Vánoční zázrak
2006 Dva týdny
Mraky nad L.A.
2005 Forty Shades of Blue
2004 Mommy
2003 Tajemná řeka
Yu Ming Is Ainm Dom
Švindlíři
2002 Nancy Drew (TV film)
2000 Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
Pravda o Jane (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
Love Happens
1998 Cena lásky (TV film)
Pumpkin Man (TV film)
1997 Vládce prokletých přání
1996 Case for Life, A (TV film)
Správná rodina (TV film)
Terminal (TV film)
1995 Modlitba za matku (TV film)
1994 Angie
1993 At Home with the Webbers (TV film)
1991 Hledám místo
1988 Secret Life of Kathy McCormick, The (TV film)
Winnie (TV film)
1983 Another Woman's Child (TV film)
1980 Blinded by the Light (TV film)
Last Song, The (TV film)
Poslední manželství v Americe
Tlukot srdce
Women's Room, The (TV film)
1979 Letters from Frank (TV film)
1978 Smrtící kometa (TV film)
1977 Good Against Evil (TV film)
The Hunted Lady (TV film)
1976 Brinks: The Great Robbery (TV film)
The Return of the World's Greatest Detective (TV film)

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Krize identity (S01E04)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Kouzlo úplňku (S01E07)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Then and Now (S01E13)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
They is on the Way (S04E09)
Desert Eagle (S04E08)
další epizody (8)
Chicago Fire (TV seriál)
Carry Me (S05E20)
The Mindy Project (TV seriál)
It Had to Be You (S06E10)
Danny in Real Life (S06E09)
Doctors Without Boundaries (S06E08)
další epizody (4)
2016 Recovery Road (TV seriál)
My Loose Thread (E05)
Zornův syn (TV seriál)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
Transparent (TV seriál)
Life Sucks and Then You Die (S03E07)
When the Battle Is Over (S03E02)
The Mindy Project (TV seriál)
Concord (S05E06)
Freedom Tower Women's Health (S04E25)
Will They or Won't They (S04E14)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Kina Hora (S02E01)
The Mindy Project (TV seriál)
The Lahiris and the Castellanos​ (S04E11)
Mindy and Nanny (S04E07)
Best Man (S03E21)
další epizody (5)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas (S03E11)
How to Lose a Mom in Ten Days (S03E09)
We Need to Talk About Annette (S03E07)
další epizody (5)
Franklin a Bash (TV seriál)
Falcon's Nest (S04E08)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly's Neverending Story (S05E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Mother's Little Helper (S09E17)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bro-Bono (S01E04)
Jennifer of Troy (S01E03)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
U soudu (S03E04)
Impérium (S03E02)
Sousedská párty (S03E01)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poslední muž (S06E01)
2007 Dr. House (TV seriál)
Ve vzduchu (S03E18)
Dva z Queensu (TV seriál)
Single Spaced (S09E11)
2006 Velká láska (TV seriál)
Velikonoce (S01E08)
Robertin pohřeb (S01E06)
Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
Dva z Queensu (TV seriál)
Gambling N'Diction (S08E13)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie Vánoc (S02E12)
Closer (TV seriál)
Dvojčata (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nehybný (S05E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Rose a Raven Rosenberg (S02E09)
Dva z Queensu (TV seriál)
Offtrack... Bedding (S07E06)
Precedent Nixin' (S06E19)
2003 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Přijela babička (S02E18)
Dva z Queensu (TV seriál)
Dreading Vows (S06E04)
Dog Shelter (S05E23)
2002 The Court (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
Flash Photography (S05E08)
Flame Resistant (S05E07)
další epizody (4)
2001 Philly (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Veiled Threat (S04E09)
S'no Job (S03E23)
další epizody (4)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Costello (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Objects Are Closer Than They Appear (S04E19)
1997 Advokáti (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Life's Work (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bez mozku to nejde (S03E07)
Strach z létání (S03E06)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Promises to Keep (S03E14)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Married People (TV seriál)
1989 Live-In (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
Highcliffe Manor (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Pam Dawber (TV film)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace