Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Když chlap s buldozerem potká chlapa s obrněným transportérem, tak ten s tím buldozerem je mrtvej. Šeredná mýlka! Protože kočíruje-li buldozer Chuck Norris, neměl by šanci ani německý Tiger! Klasická chuckovina s neporazitelným, neprůstřelným a nesmrtelným hrdinou. Norris se tu sympaticky ani nepokouší hrát, celou dobu si vystačí s jedním drsně stoickým pohledem, jímž dává najevo svůj vztek, radost, lásku, nenávist, soustředění, vyčerpání a dokonce i vzrušení. Fantastický výkon, za nímž pokulhává i mistr kamenné tváře z Rakouska ve svých nejlepších letech. Ač je však Osamělý vlk slušně napěchován kultovními pamětihodnými scénami (výlet auta ze zasypané jámy lvové, blátivá válenda s polibky a výše zmíněné muchlování dopravních prostředků), tak se projevila Achillova pata většiny Norrisových akčňáků, příšerná choreografie soubojů. Veselé akční scény, kde jeden postávající, případně mírně přikrčený hrdina bez veškerého krytí postřílí desítky pohybujících se nepřátel, k osmdesátkovému béčku neodmyslitelně patří, to je naprosto v pořádku. Ovšem martial art se i v těchto letech dočkal daleko lepších a pohlednějších zpracování. Ale i tak, pohodové trojčení. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Aj keď dna adresu Ch. Norrisa koluje v poslednej dobe množstvo vtipov na internete /výborných/ , skôr za to môžu jeho filmy a trápne seriály z posledných rokov. Pravda je, že v istom čase svojej najväčšej slávy patrili jeho akčné filmy k vyhľadávaným, spolu s Schwarzenerggerom, Stallonem, Seagalom, Dudikoffom a inými, patril medzi akčné hviezdy 80.rokov. Na tento film si pamätám z doby VHS, ešte s českým dabingom narozprávaným jednou osobou. Výborný a najsilnejší je "westernový úvod so "zápalnými strelami schopnými prevŕtať pancier", kde v pozadí znie dokonale chlapský hudobný doprovod. Nepopieram, že hlavne hudba, ale aj kus nostalgie, to u mňa dvíha až k štyrom hviezdičkám. Bohužiaľ jediným v jeho filmografii. Nepodarený seriál ťaží zo slávy práve tohto filmu. Svojho času som mal tento film rád, videl som ho niekoľkokrát a je jeden z mála, na ktorý môže byť Chuk hrdý. Asi najlepší vtip, ktorý dokonale vystihuje Chuckovu kariéru je - Chuk Norrris nespí, Chuck Norris čaká... Film 70%. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vraj jeden z najlepších filmov Chucka Norrisa. No nič moc. Niektoré postavy sú extrémne hlúpe. Napríklad ten FBI idiot. Akcie je dosť, ale je dosť špatná. Lepšia choreografia súbojov a menej debilné strieľanie by mohlo posunúť tento filmu do kultových rovín. Chuck je zas mužný drsňák, ktorí sa s ničím neserie a občas s tým ostatným lezie pekne na nervy. Duel Norris Carradine jedobe vygradovaný, ale ako som už písal. Choreograficky pokafraný. Ako plus beriem sexi chicku, ktorú Chuck našiel. Sú filmy ktoré obstoja aj v dnešnej dobe. Lone Wolf McQuade to nie je. 3* ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Festovni becko. Norris tady hazi jednu hlasku za druhou,chlasta pivka,odpraskne kazdyho zlotrilyho desperata a na konci si to v souboji titanu rozda s Carradinem za naprosto fantastickyho hudebniho doprovodu. Nej scena kdyz Chuckie pohrbenej za ziva v jeho aute nakope ten hroznej osmilitr nitrakem a hrne pred sebou jako buldozer tuny hliny (samozrejme opet za doprovodu atmosfericky hudby). Jeden z jeho nejlepsich filmu ()

Seti 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu se dá říct jen jedno...Chuck Norris. Chuck Norris je zarostlý, špinavý a smradlavý, ale všichni se bojí mu říct, aby se umyl. Chuck Norris hraje překvapivě texaského Rangera, jezdí autem a ve službě do sebe leje jedno pivo za druhým, ale nikdo se neodváží mu říct, že se to nesmí. Chuck Norris se zamiluje, ale jeho vyvolená mu uklidí bungalov (a vyhodí mu pivo), aniž by si to přál, tak jí pro výstrahu zleje hadicí a vymáchá v bahně. Chuck Norris dostane od padouchů nakládačku??? (jistě to jen předstírá, aby mohl film dál pokračovat) a je zaživa pohřben ve svém autě několik metrů pod zem, tak si hlavu poleje pivem a prostě vyjede na povrch. Chucku Norrisovi unesou záporáci dceru, což ho celkem znepokojí a rozhodne se jí zachránit (za patami má dva vocasy, kteří jsou samozřejmě absolutně zbyteční). Chuck Norris se sám (s vocasy) postaví celé opevněné základně, rozsévá zkázu po bitevním poli, ladně uhýbá kulkám a ze zbraní podouchů dělá neškodné atrapy (vocasové dokazují svůj zbytečný úděl a jsou dobří jen k chytání kulek). Hlavní záporák je největší blázen a omezený pošetilec v celé Mléčné dráze, protože SE ODVÁŽÍ POSTAVIT CHUCKU NORRISOVI v pěstním souboji. Samozřejmě zoufale selže, ale při svém zbabělém útěku zastřelí lásku Chucka Norrise! Chuck Norris se doopravdy zlobí a s příslibem apokalypsy usedá do pásového buldozeru...film končí, protože nikdo nemá odvahu točit dál. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)
  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)

Reklama

Reklama