Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o náhodě, která učinila sen jednoho muže osudem druhého. Upřímnost, nostalgie, jemný humor a osudová náhoda. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Genero 

všechny recenze uživatele

Robert už pověsil delirium tremens na hřebík, nenakrucuje se v tangách nadrženým dělnicím z ocelárny a netráví hodiny před zrcadlem, aby načesal svou neposednou kštici na Adolfa. Teď je z něj hodný, voňavý a pracovitý člověk. Dneska jsem ho třeba viděl, jak peče housky, doma něžně laská krásně tvarovanou urnu své drahé polovičky a teskní. Náhoda tomu chtěla, že ho horní polovina těla Johna Goodmana vyslala na lekce tance, lásky a krásy a než stačí vyslovit nesmělé smím prosit, už roztáčí na parketu rozpustilý Lindy hop s jednonohou Marisou a ten nejošklivější z New Kids on the Block supí. Chtělo by se říct odporné cukrkandlové melodrama. Když ale otevřete oči a kapku si přihnete, může být ze zápletky mile výstřední poetický horor. Nebudu házet patky a rovnou požádám laskavého čtenáře tohoto komentáře, aby mě beze studu štípl do zadku, protože mě se to snad líbilo. Z určitého úhlu pohledu. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Milý, oddychový film so sympatickými hercami, jemným humorom, ktorý zabaví, trošku aj dojme a hlavne určite nikomu neuškodí:-)) Normálne by som dala len tri hviezdičky, ale veľmi sa mi páčil výber pesničiek, ktoré zneli počas celého filmu takže nakoniec z toho vychádza s veľmi veľmi slušnými štyrmi... ()

Reklama

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Tento mozaikovo rozprávaný príbeh nás privedie do tanečnej školy, v ktorej sa odohrávajú prvé dotyky a pohľady. Kde jednotliví účastníci majú spomienky na celý život a niektorí sú zaviazaní prísť tam aj po rokoch a znova si zatancovať. Ale osud nám pripraví nemalé prekvapenia, ktoré môžu ovplyvniť naše rozhodnutia. A tak sa jeden pekár v jeden deň dozvedá o škole tanca a.... V priebehu filmu sa objaví i nádherná hudba s muzikálu The Wizard of Oz - Over the rainbow. Romantika: *** Erotika: * Vtiahnutie do deja:**** Humor:* Hudba: *** ()

Martensson35 

všechny recenze uživatele

Romance lehčího rázu než třeba Prázdniny,přesto příjemně laskavá i dojemná a místy decentně humorná oddechovka s charismatickým obsazením podávající slušné herecké výkony (Carlyle přesně ví, co má hrát),povedeným prolínáním dějových rovin a vydařeným hudebním doprovodem.77% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle podle mne není ani muzikál, ani komedie - snad jen romantika ta tam je. Hlavně je to však drama. Pekař je svědkem nehody na dálnici. Obětí je starší muž, který smrtelně zraněn po příjezdu ambulance požádá pekaře (Carlyle) zda by za něj nedošel vyřídit vzkaz do jedné školy tance a šarmu, kam právě směřoval. Pekař to slíbí a vydá se tam. Ve snu by jej v tu chvíli kdy vstupuje dveřmi do této instituce ani nenapadlo, že slibem umírajícímu pomůže hlavně sám sobě.... Velice hezký film, který stojí za vidění. Carlyle opět předvedl, že umí hrát nejen zombíka, či kanibala, ale i klidně si střihne civilní roli pekaře navštěvujícího taneční. * * * ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama