Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

To teda bylo něco! Rád bych k filmu dotočil ještě jeden příběh, sice o mě, jak dvě hodiny ležím nehybně na gauči, snažím se pochopit smysl tohoto filmu, nudím se a netrpělivě očekávám konec. Můj příběh by byl asi tak stejně zábavný a zajímavý jako celý film. Podstata a poslání filmu je snadno pochopitelné, bohužel naprosto nezáživně podané, tedy až na pár sekvencí s Vinnie Jonesem. Za zmínku stojí zajímavé prostředí, opravdu dobrá kamera a pěkná muzika. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Štýlová pochúťka doplácajúca na vlastnú receptúru. Lebo napriek všetkej tej cool absurdnosti a iracionalite, neprekročil prah na ceste ku kultovému snímku, naopak spadla a zostala ležať na zemi. Niekedy jednoducho pri honbe za originalitou a pestrofarebnosťou sa necháme až príliš uniesť. Ale treba uznať, že predstavivosti sa tu naozaj medze nekládli a mohli sa tvorcovia vyhrajkať dosýtosti. Jednoznačne najlepšia ministory bola "vraždiaci manželský pár". Keď sa chcete štýlovo zasmiať a nevadí vám, že to nebude mať ani hlavu ani petu ste na správnom mieste na tú jedinečnú cool experience. 3,5* ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla něco tak ztřeštěně. Že s tím přišli Japonci není překvapení. Některé scény mi trochu připomínaly japonské reality show, které vůbec tvoří kapitolu sami pro sebe (obzvlášť hypnotizér a představy reklam). Nejlepší jsou podlě mě příběhy rodiny, kdy hypnóza z otce udělá slepici a díky nehodě se ho jaksi nepodaří vrátit zpátky a vražedná nebožka a její nebohý manžel. Všechno to bláznivé dovádění spěje k celkem zajímavému finále, které působí směšně stejně jako dojemně. A Vinnie Jones a jeho "What's your function in life?" je onou pomyslnou třešničkou na dortu. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Vesměs jednoduché a ničím zajímavé zápletky, které jsou jen mizivě propojené, což by ani tak nevadilo, kdyby někam vedly a byly zajímavé. Výtvarné zpracování i hudba rozhodně plus, celé to ale spíše připomíná nádhernou krabici, ve které je ještě nádhernější krabice a tak dále, dokud vám nezbyde prázdno a hromada nádherných, již viděných krabic... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Survive Style 5+ je komedie nebo horor, ani nevím. Jedno vím určitě, nebavilo mě to od samého začátku až do úplného závěru. Pár scén sice dobrý, ale na mě moc barevné, přeplácené a občas s trapným humorem. Nedokážu nejspíš pochopit Japonský humor. Jelikož jsem čekal absolutně něco jiného, jsem silně zklamaný... 4/10 = 40% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)
  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)

Reklama

Reklama