Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

9/10 Pro me docela rehabilitace asijskeho filmu posledni doby. Stylyzace je to sice odpudiva - ty interiery vypadaji odpudive stejne jako kterykoli trendy casopis, ktery se lidem z panelaku snazi nastinit, jak si maji svuj pribytek upravit - takovou barevnost by si nechal udelat snad jenom Sobotka po predvolebnim knokautu. Jinak ale svezi vanek invence. Tedy az na zde nekolikrat trapne opakovanou vetu what´s your function in life? co drti Vinnie mezi zuby pri jakemkoli setkani se sikmikem. Palec vzhuru! ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

bezchybné zpracování, suprová stylizace, klipovité střihy, brutalita, humor - brilantní černá komedie servírující nám pět absurdních povídek, které se v průběhu filmu začnou prolínat a navíc jsou zaplněny postavami, které se jen tak nevidí - teplí vykradači domů, ptačí muž, filosofující nájemný vrah, nevtipná tvůrkyně "vtipných" reklam nebo nemrtvá manželka (tu jsem měl nejraději, už jen kvůli těm sexy převlekům:). Prostě další japonská šílenost, která mě totálně uchvátila... ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

Originální film se zajímavou vizuální stránkou, zábavnou hudbou a překrásnou Reikou Hashimoto. Je to film, který těží z absurdity, ale ta je tak mělká, že u mě vůbec nezafungovala. Nejlepší a jediná zábavná hláška filmu je ,,What is your function in your life." Zasmál jsem se ještě teatrálnímu hypnotizérovi a zbytek jsem se hodně nudil. Linie tří zlodějíčků a ta o tátovi-kuřeti mě vyloženě štvala.... Vzhledem k tomu, že to v závěru nijak nezapadne a člověk neví jestli si z toho má NĚCO do života vzít, poučit se a nebo se jen zasmát, tak se nemohu ubránit dojmu, že je to jako pohádka O pejskovi, kočičce a dortu. Oni taky dali do dortu co jim pod ruku přišlo stejně jako scénárista napsal na papír co mu na mysli vytanulo. Být to jen drama o manželském páru díval bych se na to s chutí. Je to ptákovina a dávám tři....... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Film ktorý je dôkazom toho, že originalita ešte nevymrela. Syžet v trende obľúbenej postmodernistickej previazanosti viacerých na prvý pohľad nezávislých (ale hlavne originálnych!!!) epizód, ktoré sa postupne prepoja. Film hýriaci farebnosťou, bizarnosťou, surreálnosťou, ale hlavne sviežosťou a hravosťou. Film, ktorý svoj "function in life" plní dokonale :-) ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Šílený japonský film, kde absurdita čeká za každým rohem. Dost se mi líbilo výrazné a hravé zpracování interiérů a taky práce s barvou a vzorem naprosto na všem. Dalším plusem je chytlavá hudba. Děj je sice na první pohled šílený, ale postupně začne nabývat smyslu. No a smál sem se snad celej film :). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)
  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)

Reklama

Reklama