Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje - Série 1 (1993) (série)


Initiation (S01E01)

(epizoda)
  • Kanada Initiation
USA, 1993, 1 h 29 min (Alternativní 2x45 min)

Obsahy(1)

Mladý americký policista vykonávající své povolání se dastává často do kritických situací, ve kterých mu jsou nápomocní jeho otec se svým starým společníkem. Všichni tito tři muži byli nuceni na nátlak komunismu v Číně opustit buddhistický klášter Shaolin, ve kterém spokojeně žili. Nyní pokračují ve své životní cestě ve "svobodné" Americe... (wader)

(více)

Recenze (13)

ZkuKol odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě nehorázná sračka! Akce stojí za nic (ale spíš by jí vyjádřil jadrnější výraz), dialogy a rádoby moudra působí přinejlepším trapně a o zápletkách je škoda mluvit. Zajímalo by mě jestli se dělal na tenhle seriál taky casting, to že David Caradine moc hrát neumí už vím, ale co předvádí Chris Potter a ostatní dělá z Jessicy Alby charakterní herečku! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem přiměřeně nudnou zábavu a takovou jednohubku, ale nestálo to vůbec za nic a kung-fu ať si strčí za klobouk. ()

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Z Žánru Kung-Fu Je To Jedna Z Nejlepších Věcí. David Carradine Se Pro Kaina Snad Narodil. A Co Je Také Pěkné, Že Se Legenda Snaží Tak Trochu Tvářit I Výchovně"-) ()

smrtubohem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch letech je to už hodně vyčpělé, nicméně pilotní film si pamatuju z dětství jako jeden z mých vzorů, na které jsem děsně rád pořád dokola koukal. Objektivní hodnocení trojka, já však musím z nostalgie hvězdu přihodit :) ()

Reklama

Reklama