Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice zlodějíčků v čele s Rayem (Ted Danson) má zálusk na sbírku vzácných mincí. Plán jim trochu překříží Rayova sestřenice, která přiváží jeho syna Timmyho (Macaulay Culkin). Ten – jako správný teenager – brzy zjistí, k čemu se jeho otec chystá a krátce po vydařené krádeži mince schová. Slíbí Rayovi, že mu řekne, kde jsou, pokud se bude alespoň týden chovat jako otec... Ray a Timmy se sbližují, jenže to už je povedené bandě na stopě policie a mladá vyšetřovatelka, která se shodou náhod s Rayem seznámí, aniž by tušila, že zločinec, kterého hledá, je právě on… (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Není to sice Sám doma,ale na ten styl to je.Ted Danson se mi herecky líbí a v této roli mu to sluší.Culkin je dětský herec,proto je tento film pro mladší diváky.Musím ale uznat,že to má podivný scénář.Alespoň vím,že si mám měnit zubní kartáček po 3 měsících.Goodmanova hudba stála za to.Nejlepší z celého filmu byl asi minigolf,který samozřejmě Timmy hrál.Připadalo mi,že Timmy (kterému bylo 11) byl na svůj věk velice chytrý. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Čestne priznávam, že tohto "roztomilého klučinu" s výrazom škrečka, ktorému stúpili na chrbticu, mám problém stráviť. Takže tento film ma nijak extra nebral, beriem si z neho len ponaučenie, aké fatálne následky môže mať, keď z psychicky nezrelého jedinca niekto urobí idol. http://saved.im/otu2njrvnhaw/macaulay-culkin.jpg ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Macaulayho s dlouhým hárem nebrat. A Ted Danson je snad nejmíň sympatický herec, co znám. Hodil by se do parodií. Příběh je podle očekávání extrémně originální a nepředvidatelný. To by ale nevadilo, bohužel nemá žádnou přidanou hodnotu. Vztah otce a syna (Dansonovi ovšem nelze věřit ani to, že by eventuálně mohl být něčí otec) je vůbec nevyvíjí, akorát si na konci skočí do náruče bez zřejmýho důvodu. Ani comic relief v podání dvou natvrdlých bukvoidů nefunguje - neudělali ani jeden vtip, co by za něco stál. A Macaulay taky ne, takže nevím, komu se ten film točil, podle mě totiž musí zákonitě nudit všechny věkový kategorie. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Přesně tyto rodinné komedie z devadesátých let mám hrozně rád. Tenkrát se tyhle filmy točily docela často. A jako nejedna rodina, jsme jich doma měli plno na vhs kazetách. A tak jako spousta dalších filmů pro celou rodinu (Táta v sukni, Kapitán Ron, Maska, Přes palubu, Lhář lhář, Ace Ventura....) měli i Kšefty s tátou nejošoupanější pásek. Viděl jsem tenhle film přibližně dvacetkrát, je to moc pěkná a zábava. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::: Miluju tenhle film !!! Jako malý jsem se na něho mohl dívat pořád dokola ! Bavilo mě to dokonce více, než Sám doma ! Ted Danson je moc příjemný herec, kterému to tady moc sekne ,-) Dohromady všichni herci jsou tady super. Tak trochu moje srdcová záležitost ! :-) Příjemný film, který Vás neurazí ! Doporučuji ! :::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama