foto

Ron Canada

  • nar. 3.5.1949 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bully
2017 Crown Heights
The Discovery
2015 After Words
2013 Life Tracker
The Farm (TV film)
2011 Lake Effects
2009 Bob Funk
2008 Beneficiary, The
Ocean of Pearls
Temné svědomí
The Haunting of Molly Hartley
2007 Snowglobe (TV film)
2006 Islander
Paved with Good Intentions
Trailer Talk
2005 A co když je to pravda?
Nesvatbovi
Těžká váha
2004 Lovci pokladů
Napravitelné chyby (TV film)
Thank Heaven
2003 Lidská skvrna
Svět podle Lelanda
Young MacGyver (TV film)
Štvanec
2001 Městečko Black River (TV film)
2000 Death of a Dog
1999 Bytový komplex (TV film)
Právo silnějšího
1998 Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
Park Day
Vražedná lilie (TV film)
Ztraceni v Bermudském trojúhelníku (TV film)
1997 Clover (TV film)
1996 Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
Osamělá hvězda
1995 Americký prezident
Mimo podezření
Táta jak má být
1994 Kšefty s tátou
Without Warning (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
Play Nice
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
1990 Drsná čtvrť
Poslední z nejlepších
The World According to Straw (TV film)
1989 Na šikmé ploše (TV film)
1988 Arthur 2: S ledem
Unholy Matrimony (TV film)
1987 Noční dobrodružství
Srdce
1986 Příběh Mitche Snydera (TV film)
1983 Taxikáři
The Man Who Wasn't There

TV seriály

2018 Seven Seconds (TV seriál)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
The Boy (S01E07)
French Connection (S01E02)
Bull (TV seriál)
Survival Instincts (S02E11)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 72 (S06E07)
Chapter 68 (S06E03)
Chapter 67 (S06E02)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Not So Grand Jury (S01E07)
The Schtup List (S01E03)
The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
About a Girl (S01E03)
2015 Aféra (TV seriál)
204 (S02E04)
Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
Vrah (S02E10)
Bitva o Red Hook (S02E09)
další epizody (6)
2014 Jak prosté (TV seriál)
The Hound of the Cancer Cells (S02E18)
Grimm (TV seriál)
Poslední zápas (S04E03)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S04E03)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Scan Man (S05E05)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Máma v dodávce (S03E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Padouchové (S10E16)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
Tráva (TV seriál)
Oslava narozenin (S02E09)
Potřebujeme tajnou místnost (S02E06)
A.K.A The Plant (S02E04)
další epizody (4)
Západní křídlo (TV seriál)
The Cold (S07E13)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Undecideds (S07E08)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Blood and Water (S03E02)
Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
In the Room (S06E08)
Memorial Day (S05E22)
další epizody (6)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dominoes Falling (S02E13)
Breakpoint (S02E12)
Coyotes (S02E10)
Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Han (S05E04)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tvrdá pěst (S03E07)
2001 One on One (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Empedokles (S08E17)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Moloch (S05E20)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Unáhlené rozhodnutí (S04E17)
1995 Live Shot (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Hlas volajícího na poušti (2. část) (S01E20)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace Under Oath (S01E08)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Burned (S01E10)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dokonalá společnost (S05E13)
1991 Stat (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Trailer Talk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace