Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Dobře, tohle není moc velký umění. Ale nová generace na ni vyrostla, a já (bohužel) nejsem vyjímkou. Pro děti naprosto skvělé, pro ostatní nad věk 5+ už tolik ne - doporučuji radši prasátko Slezina. Oceňuji skryté detaily, kupříkladu vztah mezi Tatínkem prasátkou a Dědečkem prasátkou (jenž je pro Tatínka prasátko tchán), či nehoráznou drzost malýho spratka, jenž je zde za protagonistu - Pepa. ------ prostě jsem dal tři hvězdičky, a žádný větší odůvodňování již nebude. ()

Gooran 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě je potřeba si uvědomit, pro koho je seriál určen. Pohlížet na něj a hodnotit ho z pohledu dospěláka nesignalizuje ani tak "hloupočkost" seriálu, jako spíš hodnotícího. :) Pro děti ideální, nenásilné, naopak nenápadně vštěpující to správné z lidské osobnosti (nestydět se poděkovat, podělit se, popřát, neubližovat atd.) Pro dceru momentálně TOP pořad, ve třech letech si díky němu i výrazně zlepšila výslovnost, protože neustále sází dialogy a v mnoha případech a situacích to je neskutečně vtipné. A tak zatímco dospěláci sází v příhodné momenty "Komu tím asi prospěje, co? Druhé straně?!" a podobně, tak dcera valí něco o tatínkovu velkém bříšku, byť jsem hubenej jak lunt, nebo o tom, že bez holínek se v kalužích neskáče. :) Kolikrát nám to ulehčilo cestu do školky, :-D ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je pořad určen pro děti předškolního věku a určitě tak od té doby, co teprve začínají vnímat televizi a pohybující se obrázky v ní, tak podle toho taky tak hodnotím. Za mě by to byla maximálně jen jedna hvězdička a i tak bych se musela přemáhat. Jenomže já si moc dobře pamatuji, jak dceru v tom nízkém věku tenhle pořad bavil. Je mi jasné, že kdyby mohly hodnotit děti, naflákaly by tam pět hvězd jen by to hvízdlo ... já teda, i přes své sebezapření, dám za děti hvězdy čtyři. ()

KvetoslavL. 

všechny recenze uživatele

Na první pohled normální seriál pro malé děti... Na druhý pohled neuvěřitelně dementní seriál pro malé děti... Ale na třetí pohled je to možná geniální skrytá parodie na celý žánr dětských telepohádek. Příběhy transsexuálního prasátka Josefa, který místy připomíná reálné děti (narozdíl od dušínovských buznů typu Tea ze seriálu Teo), mentálně zaostalého bratříčka Tomíka (který umí asi dvě slova, z nichž obě jsou "dinosaurus!") a mojí nejoblíbenější postavy, tatínka, který je v celém seriálu za blbce a ostatní postavy si dělají srandu z jeho tloušťky (miluju obzvlášť jeho typický přiblblý pokerface, který v těchto - ale i mnoha jiných - situacích nasadí). Navíc tu máme další více či méně kuriózní postavy, animaci neuvěřitelně pitomou (scéna: Prasata (vč. 300 kg tatínka) jedou na kole do kopce, který má sklon asi 80°. Nebo už v komentářích zmiňované penisoidní hlavy postav.) a to celé je korunováno závěrečným epileptickým záchvatem všech postav, který (pokud to byl úmysl) je asi nejlepší parodií na typický závěrečný trapný smích, jakou jsem kdy viděl. Prostě tak blbý, že to snad nikdo nemohl myslet vážně. A pokud to myšlený vážně není, tak si to čtyři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

david141474 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu, recenze kterou jsem moc dělat nechtěl! Teď řeknu svůj názor. Za prvé nesympatický postavy, za druhé hrůzostrašná hudba, za třetí hrůzostrašnej děj a za čtvrté i Tlapková patrola je lepší. Hrůza a nikdy víc, tento seriál by neměl nikdo vidět, leda na vlastní nebezpečí. 0/10 nikdy víc, absolutně nejhorší seriál, kterej spatřil světlo světa! ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama