Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

david141474 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu, recenze kterou jsem moc dělat nechtěl! Teď řeknu svůj názor. Za prvé nesympatický postavy, za druhé hrůzostrašná hudba, za třetí hrůzostrašnej děj a za čtvrté i Tlapková patrola je lepší. Hrůza a nikdy víc, tento seriál by neměl nikdo vidět, leda na vlastní nebezpečí. 0/10 nikdy víc, absolutně nejhorší seriál, kterej spatřil světlo světa! ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Prasátko Pepina, zkroucená štětina, zábavné převelice, smíchotů na tisíce, než se nazdáš je to v čudu, zas běžím zahánět nudu, až zas půjde v televizi, zbaví mne pochmurních vizí a ja rozradosten hned, poběžím dělat krajší svět." Dovolil som si citovať svoju českú pseudoobdobu, ale teraz trochu vecne a k veci. Pepinak, i keď na prvý pohľad môže pôsobiť odpudivo, infantilne a hrozivo, je vskutku výborným detským seriálom, ktorý dokonale spĺňa kritériá zábavy pre najmenších a, ako viem zo skúseností vlastných aj známych, dokáže zaujať a pobaviť aj vybraných dospelých (chovanci ústavov sa nerátajú). Vlastne je to taký malý televízny zjav, ktorý si nezaslúži dlhodobú pozornosť, ale na občasné spestrenie a zlepšenie nálady funguje priam zázračne. A to sa počíta. Kroch! 90% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vítejte v rodince prasat. Jejich otec je neschopný mamlas, který nemá tušení, co je to hřebík a jak se zatlouká. Jejich matka jako jediná dělá užitečnou práci a aspoň se motá kolem plotny a nakupuje haldy hadrů. Jejich dcera-Peppa, která je i hlavní hrdinkou tohoto debilního pořadu, neustále rozumuje, a říká jak by se co mělo udělat a co a jak by se mělo koupit (jako její matka). Její bratr se často ukazuje jako uřvaný retard. Má velký zájem o dinosaury a nejraději si na ně i hraje. Někdy i vyběhne ven a předvádí se: na hřišti, ve škole, v jeslích... No a tohle vás čeká v jednom díle tohoto debilního pořadu. ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Skvělý animovaný seriál pro ty nejmenší diváky CHROCHT! o roztomilé prasečí rodince. Moc se mi líbí CHROCHT! převracení tradičních rodinných schémat - zatímco tatínek vaří CHROCHT! oběd, maminka pracuje na počítači CHROCHT!. Animace je hodně jednoduchá ale líbivá. Vždycky můžu umřít smíchy, když slyším jak rodinka mluví (asi jsem to od nich taky chytla CHROCHT!) :)) Mám pocit, že tento optimistický pohled na svět je pro malé děti ideální... CHROCHT!! :) ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další útok na dětské mozky, který tentokrát ovšem není tak intenzivní jako v případě "Teletubbies". Nepočítáme-li šílené zpracování, mám namysli zejména animace, zbývá ke kritizování snad jen strašný scénář a dívka jména Pepa s bratříčkem, jejichž vzájemné pouto se blíží psychické tyranii. No dobrá trochu přeháním a možná kritizuji něco co mi rozhodně není určeno, ale ani moje pětiletá setřenka se u téhle hovadiny nebavila. Btw rozhodně to není roztomilé, ať žije Bořek. 10% ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama