Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

samkko 

všechny recenze uživatele

8/10 a jako malý jsem se mohl pokaždé podělat smíchy. Tenhle neuvěřitelný béčkový animák má schopnost vykouzlit vám úsměv na tváři kdykoliv se na něj díváte, není to sice žádný převrat co se týče děje, postav a už vůbec ne animace, jenže mě se to prostě líbí a navíc u toho mám pocit, že film má samostatnou schopnost a to, že mu je naprosto u prdele co si o něm kdo myslí a prostě si jen tak hraje až do konce. Je to prostě charizmatická paráda! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky jasně nejslabší animák. Příšerná animace! Vtip byl opravdu pro jen pro ty nejmenší (párkárt jsem se zasmál, ale bylo to žalostně málo). Věechno to bylo tak rádoby cool a co nejstylovější, že z toho lezla jen příšerně trapná břečka. Snad jen příběh díky své jednoduchosti nemohl moc zklamat. ()

Reklama

Lish84 

všechny recenze uživatele

Asi neexistuje omletější klišé animovaných filmů (jak 2D tak 3D), než roztomilá zvířátka napodobující lidské konání. Tancují, zpívají, pořádají party, jezdí v autě či na motorce, koukají na televizi s plechovkou piva a kdovíco ještě. Tohle všechno film nabízí. A jestliže to pobavilo tisíckrát předtím, pobaví to i po tisící prvé. Samotný začátek sice nevzbudí velké naděje, film vypadá jako epizoda nějakého seriálu z Kouzelné školky. Ale s první nadupanou písničkou nabere obrátky. Ano, je to prvoplánové, ovšem nadmíru zábavné a nezasmál by se jen ten největší morous. Za chvíli zjistíme, že rozjařit nás bylo cílem tvůrců, abychom se o to víc vžili do osudů hlavního hrdiny, který musí poznat, že život není jen o té zábavě. Ve finále sice zvítězí nad šakaly až příliš snadno a tou jízdou na motorce už tvůrci možná kapku přestřelili, ale jde vlastně o jediné závažnější výtky. Mezi námi zvířaty je roztomilý filmeček a na sledování s dětmi ideální :) ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechno mi ještě před pěti lety přišlo pěkný, i když vemenový býk mě sral už tehdy. Děj je napsaný pro mateřinky a nevyvážená animace mu moc nepřidává. Ale jsou tu i chvíle, kdy se musíte smát chtě, nechtě: vyžraná rapec krysa alá Shaggy, opakovaná anestézie pro farmáře nebo gangsta zvířata. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Nickelodeon Movies | Pozreté naposledy v detstve. Nemal som to rád, divné dizajny postáv, trápny humor a celkovo zvláštny pocit z filmu ma odradzovalo to pozerať stále dookola. A tak som si po dekáde a pol povedal, že to rewatchnem a čuduj sa svete je z toho absolútne obstojný, chytrý a odviazaný animák, ktorý sa na nič nehrá a kde sa chcú zvieratá iba baviť. To je ich posolstvo a to ich vedie k tomu, aby farmárovi spôsobili počas filmu 3 otrasy mozgu. Benova storyline je geniálna, rocková hudba a pri tom hútna atmosféra pri zabíjaní kojotov a následná heroická smrť, milujem to. Prekvapivo fakt dobrý animák. Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama