Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 2

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jeskyně jsou všechny stejný........... Víte co mě hned od začátku mrzí? Že tak náročný projekt a oni s sebou maj jeskynářku, aby je případně varovala nebo ochránila. Stejně jí nedají šanci a použijou výbušniny. Vůbec se mi jim pak nechtělo fandit. To mi k tomu moc nesedělo. CITÁT - Tupci, víte jak jsou ty stroje drahý?............. Když se velká, respektive skoro celá část filmu, odehrává pod vodou začnou vám ty triky připadat nepovedené. A ona to je částečně pravda. Něco působí strašně uměle. Příběh je prošpikován dlouhými a mnohdy až nudnými dialogy, které jsou zakončeny naprosto neprofesionálním chováním obyvatelů Deep Star Six. Zvlášť když si - POZOR SPOILER - to vlastně poškodí sami. KONEC SPOILERU. CITÁT - Tak, že nemáme vzduch?? Hovno!!......... Protrpěl jsem tento příběh a nejsem moc nadšen, prostě jen průměrný film. A víte co mi přišlo naprosto ujetý. Je to podmořská výzkumná laboratoř - kde vzali ty střelné zbraně!!! Za Hvězdu 6 jen dvě hvězdy. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nostalgická jednohubka z doby, kdy se všechno dělalo pěkně ručně a i bezostyšná kopírka se za svou existenci nemusela vyloženě stydět. Postavy jsou sice uvedeny stylem, že je vám fuk, co a jak se jim stane a podvodní monstrum má tendence působit legračně, přesto se člověk ani moc nenudí. Zvláště tedy příznivci žánru a rukodělného béčka, kteří odmítají řešit, jak se nevelikému tvoru podařilo vyřadit ze hry průzkumné plavidlo, které (vzhledem ke svému pozdějšímu řádění v nitru podvodní stanice) prostě nemohl pozřít (problémy s proporcemi jsou významným mínusem). 50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $8miliónov║Tržby USA $8,143,225║Tržby Celosvetovo $8,250,000║ Len a len schématická kópia mixu filmu ako Votrelci(Aliens) a Priepasť(The Abyss), škoda, použité kulisy tam neboli najhoršie, len problém nastal v tom že režisér sa nenamáhal troška viac sa z hercami a príbehom pohrať, je to dosť banálne odbité, len béčko. /40%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dávam 5*. Skĺbenie PRIEPASTI a VOTRELCA má svoje čaro, aj napriek lacným hereckým výkonom, a čo je na takýchto filmoch najdôležitejšie, slabých trikoch. Nostalgická spomienka na časy, keď som v sobotňajších neskorých nočných hodinách sedel pred telkou, pozeral satelitné kanály a hltal všetko, čo i len trošku fantastické. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mam rád scifi s hororvými prvkami, kde nejaká uzavretá skupinka ľudí čelí neznámemu netvorovi. Toto sa však moc nepodarilo. Prvá polovica je fádna, bez života a bez atmosféry. S bubákom sa veci trocha zlepšia, ale samotné monštrum bolo skôr na smiech akoby snáď malo vydesiť. Aj na tú dobu výrazne odfláknutá práca. Koniec dal tomu všetkému korunu, kde nemám iný výraz ako "hlúpy". Jednoducho, hrozne plochý scenár, ktorý smerom ku koncu naberá na stupidite. 35/100 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)
  • Pôvodný zámer na film dostal Sean S. Cunningham už v roku 1987, kedy ho napadlo, že toto bude prvý film, ktorý vyjde v sérii pripravovaných sci-fi/akčných filmov pod vodou. V samotnom roku vydania (1989) vyšli tak hneď ďalšie tri známe filmy s podobnou tematikou: Leviathan, Priepasť, Vládci hlubin. (Arsenal83)

Reklama

Reklama