Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 1

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

DeepStar Six nemá Oscarové triky Priepasti, tiež jej chýba luxusné obsadenie čo sa v ten rok ponorilo ku vraku ruskej lode Leviathan, ale nedá mi, mňa jej ponorková misia bavila najviac. Možno to bolo početnou zostavou postavičiek, ktorých charaktery by vydali na seriál, možno zvedavosťou aká spolupracovala s režisérovym prianím zostať v napätí a možno príšerkou čo nevyzerala vôbec smiešne. A že film stál skromných 8 a nie 24 či 70 miliónov? Toto nie sú rozhodujúce faktory a popravde, keby tvorcovia stopli film skôr, čím by nechali odplávať happyend, som možno ešte štedrejší. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela slušná zhovadilost..Za zmínku stojí možná smrt změnou tlaku-všechno ostatní je předvídatelná slátanina s dost nudným tempem...Pokud se někdo těší na nějákého podmořského chrobáka co žere lidi, doporučuju moc u filmu nemrkat, protože ho můžete lehce prošvihnout(na obrazovce je čistého času cca 1-slovy Jednu-minutu). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dávam 5*. Skĺbenie PRIEPASTI a VOTRELCA má svoje čaro, aj napriek lacným hereckým výkonom, a čo je na takýchto filmoch najdôležitejšie, slabých trikoch. Nostalgická spomienka na časy, keď som v sobotňajších neskorých nočných hodinách sedel pred telkou, pozeral satelitné kanály a hltal všetko, čo i len trošku fantastické. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nostalgická jednohubka z doby, kdy se všechno dělalo pěkně ručně a i bezostyšná kopírka se za svou existenci nemusela vyloženě stydět. Postavy jsou sice uvedeny stylem, že je vám fuk, co a jak se jim stane a podvodní monstrum má tendence působit legračně, přesto se člověk ani moc nenudí. Zvláště tedy příznivci žánru a rukodělného béčka, kteří odmítají řešit, jak se nevelikému tvoru podařilo vyřadit ze hry průzkumné plavidlo, které (vzhledem ke svému pozdějšímu řádění v nitru podvodní stanice) prostě nemohl pozřít (problémy s proporcemi jsou významným mínusem). 50% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Až tak špatný to přece nebylo? Hlavně když to obvykle dávaj kolem třetí hodiny ráno, kdy nemůžu spát a nikde jinde nic jinýho není. Jen mi trošku vadila smrt jistého zbabělce, jenž se bez dekomprese nechal vynést na hladinu. Vím, že by umřel, ale určitě ne ve spršce krve. Ono to vypadá v televizi líp, než kdyby sebou jen zatřepal, jak by mu bublinky kyslíku vysrážely v koronárním systému a dolezly do mozku, ale přeci jen. Člověka to trošku zarazí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Pôvodný zámer na film dostal Sean S. Cunningham už v roku 1987, kedy ho napadlo, že toto bude prvý film, ktorý vyjde v sérii pripravovaných sci-fi/akčných filmov pod vodou. V samotnom roku vydania (1989) vyšli tak hneď ďalšie tri známe filmy s podobnou tematikou: Leviathan, Priepasť, Vládci hlubin. (Arsenal83)
  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama