Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mladá, krásná a svůj vzhled mění lehce jako chameleon. Díky čestným modrým očím a hlavně výkonnému aparátu skrytému za nimi dokáže oklamat, koho si zamane, a připravit ho o peníze. Obecně dává přednost boháčům a speciálně těm z šedé zóny. Krajinka Clauda Moneta je sice docela malá a nepatřile Vám úplně legálně, ale její krádež i tak zamrzí. A že Vás o ní připravila zrovna žena německého konzula? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Tak opět jsem nepochopil, proč má tento seriál tak vysoké hodnocení. Severní krimi mě neberou ani v knihách. Čestné modré oči jsem shlédl na kamarádovo doporučení až dnes, když už je seriál značně vyčpělý. Možná ve své době , když u nás v tv major Zeman nebo Žena za pultem to mohlo být dobré, dnes už je to téměř o ničem. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jestli se v Moskvě vylidňovaly ulice, když šla u našich "přátel" za totáče Žena za pultem, tak u nás se to dělo, když šel švédský seriál Čestné modré oči. Tu ženskou, která v každý epizodě byla někým jiným, resp. jinou a krásnou a hlavně velmi chytrou a to do té míry, že chlap, kterého si "podala", zpracovala a pak vyždímaného jak citron odložila, to vše s grácií a šarmem, jsem bezmezně žrala. A fandili jí dokonce i chlapi. ()

Reklama

štísko 

všechny recenze uživatele

Jak ten čas letí. Mnoho let jsem si přemítal v hlavě několik epizod z tohoto seriálu a ne a ne si vzpomenout jak se jmenuje. Až jsem objevil v levnejch knihách obal s těma kukadlama a hned jsem si vzpoměl. Pravda s titulkama oproti dabingu, ale film je na rozdíl od těch dnešních dost pomalej, tak se daj číst v pohodě. Na tom pomalém střídání scén je hodně vidět jak je to moc dávno, co už to u nás chodilo. Dnes je vše akčnější. Jinak seriál se mi pořád líbí i přes pomaleji plynoucí děj. Člověk má alespoň víc času si vychutnat ty vtipné lumpárny. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Žádná nostalgie mě k Čestným modrým očím neváže, nicméně příjemný odpočinkový seriál to vskutku je. Z celkem šesti dílů se mi tedy opravdu dobré a nápadité zdály tři (první, pátý a šestý), zatímco ty zbylé byly dost na jedno brdo, ale že bych se nějak zvlášť nudil, to ne. Hlavní představitelce bych nejspíš uvěřil každý její převlek (kromě toho úplně posledního), ale nejvíc jsem ji stejně obdivoval v části, kdy se z šedé myšky, studentky Berit, která je znuděná a neumí a ani nechce tančit, vmžiku stala okouzlující živelnou lidovou tanečnicí. To byl fantastický obrat. Tři a kousek. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi uvěřit, že u nás byla na DVD vydána tato švédská detektivní série, sice jen s titulky, ale díky i za to. Vtipný seriál o podvodnici, která se pomocí převleků měnila z ošklivého káčátka na svůdnou labuť aby docela jednoduchými triky připravovala bohaté muže o peníze, se mi moc líbila už kdysi dávno při své televizní premiéře. Je pravda, že na atraktivnosti tohoto seriálu už zapracoval čas, ale i tak má stále svoji originalitu a mé sympatie. Stejně jako kdysi jsem držela palce této rafinované podvodnici a přála ji, aby vyzrála na policii a unikla svým pronásledovatelům. Žádné potoky krve, přiměřená dávka napětí a humoru a netradiční originální závěr dělá z tohoto příběhu i po letech zajímavou podívanou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama