Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (506)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ten kozel je dobrej, směli jsme se tomu všichni z plna hrdla, tak říkajíc. Možná, že kdybych se na to nedívala s tlupou pubertálních výrostků (čti spolužáků), tak by mě to tolik nebavilo a mé hodnocení by bylo nižší. Jenomže atmosféra při sledování taky dělá hodně a já rozhodně nemůžu říct, že by to byl promarněný čas. Bavila jsem se, vy budete taky, pokud vedle sebe máte kamarády, se kterými oglosujete půlku děje. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $51,386,611Tržby Celosvetovo $110,012,185Tržby za predaj DVD v USA $31,059,824 //počet predaných kusov 1,837,028║ Animačne by sa to dalo zaradiť do kvalitatívnej druhej triedy ale zas vydarené uťahovanie z rozprávkových postáv to vynahradí a celkom slušne to zabaví, takže taký priemer čo sa dá ešte ako tak zniesť. /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších animákov za posledné roky, to určite, ale neviem si pomôcť aj tak sa mi to celkom páčilo. Bavil som sa síce len priemerne, no celkovo sa mi veľmi páčila tá "amatérska animácia". Pri pozeraní som sa cítil dobre a nenudil som sa, bolo to dosť svižné, tých 80 minút prebehlo ako nič a zrazu bol koniec. Pekné *** ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, lepšie ako UDATNÉ KURČA s horšou grafikou. Ťaží hlavne z toho, že je to paródia a hučí prirýchlo, aby som sa začal nudiť. Až na týpka so sekerou samé fajn postavičky. Najväčší šéf je vďaka českému dabingu vlk. A konečne nešlo o príbeh veľkého hundroša a malého hláškara. Dokonca sa na svet vyškriabala celkom slušná konkurencia pre vevericku z DOBY ĽADOVEJ. Príjemná zábava, ktorá sa neberie príliš vážne... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem nedávno viděl Rataouille, animace Karcoolky na mě působila jako nepovedený vtip. Jenže to můžu tvůrcům jen těžko vyčítat, každý holt nemá největší mistry v oboru a stamilionové rozpočty jako Pixar. Jenže Pixarovští mají i dostatek talentu, nápaditosti a fantazie, což lze o tvůrcích Karcoolky říci jen ztěží. Ne, že by to byla úplná pohroma, ale…..Příběh je zajímavý. Vyšetřování krádeže vzácných receptů je zakomponováno do příběhu známé pohádky o Červené Karkulce a vyprávěno z pohledu všech hlavních postav („myslivcova“ linie je jednoznačně nejlepší a ve výsledku fakt povedená). Jenže tady končí většina kladů, dále jde jen o obyčejnou pohádku s moderními prvky, která rozhodně nezklame děti, ale dospělí se budou nudit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku filmu přijde policejní náčelník do chaloupky a zeptá se Karkulky (Anne Hathaway), jestli nemá být ve škole. Co by tam dělala, když byla noc? (Patrik256)
  • Cory Edwards a Tony Leech tímto snímkem debutovali na postech režisérů. Jejich spoluautor Todd Edwards už měl za sebou práci na hraném filmu Chillicothe (1999), který se ocitl v oficiálním výběru filmového festivalu Sundance. (imro)
  • Když babička (Glenn Close) závodí na snowboardu, tak zavěsí telefon dřív, než domluví. Je divné, že ji Karkulka (Anne Hathaway) slyší a reaguje na ni. (Patrik256)

Reklama

Reklama