Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiální text distributora)

Recenze (66)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Možná je to demencí či přepracováním ale mě se to na druhý pokus celkem líbilo. Docela vtipné, brooker přijde o licenci, vše posere a nemá se čím živit. Začne odpovídat ve sloupku neúspěšných novin všem podvedeným, zhrzeným, vousatým a jinak frustrovaným ženám. Dosáhne úspěchu i pomsty. Nejvíc se mi líbila jedna z posledních scén, kdy říká "Prodejte!" Sám podnikám s cennými papíry a vím jak toto rozhodnutí chutná. Jako pelyněk a hovna. ()

Gabra 

všechny recenze uživatele

Béčková romantická komedie, která svým obsazením slibuje to, co nesplní. Rosanna Arquette, Angie Harmon, Charlie Sheen a Denise Richards se v tomto snímku příliš nepředvedli. Při čajovém odpoledním dýchánku s kamarádkami se film může však zdát dobrý. Mě ale děj nijak nechytl (snad i pro ty "nijaké" herecké výkony) a po pár dnech se mi vypařil z hlavy. Proto má jednu výhodu - vždy se na něj můžete dívat znovu... ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Úplne typicky typická, romantická komédia napriek roku výroby voňajúca ešte po rokoch deväťdesiatych. Charlie Sheen vyzeral tak mlado, že som vďaka týmto znakom radila film o hodných pár rokov dozadšie. Absolútne predvídateľné, absolútne šablónovité - ale malo to šmrnc vďaka skvelým vedľajším postavám, ktoré vyťahujú túto extra-light oddychovku z bahna priemerných romantických cajdákov - neodolateľná flirtovná sedemdesiatka Iris a mierne potrhlý plastický chirurg Barry Sherman boli najlepší. Pre ďalšie klady snímku si prečítajte Tylerov komentár :-) ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Taký slabý čajíček na víkendové popoludnie. Sheenov prerod v citlivého "sloupkaře" je asi tak uveriteľný, ako že mi na barkáku každú noc parkujú ufóni, avšak v druhej polovici filmu je badať aspoň trolinku invencie v podobe riešenia situácie okolo Cindy. Krátky výpočet plusov by mohla uzatvoriť postava (nie filmová :-) Angie Harmon a to by bolo tak všetko. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen hraje zkrachovalého makléře kterému nedopatřením štěstí zamávalo a vzalo si volno tak nakonec za svojí jednoduchou přítelkyni která odjede na dovolenou začne psát články do novin a radit v partnerských vztazích.To by mě také bavilo,protože chlap poradí vždycky takovým pochopitelným způsobem.Moc pěkná komedie... ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama