foto

Michael Des Barres

  • nar. 24.1.1948 (69 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Me
2012 California Solo
2004 Chyťte tu holku
2002 Ocean Park
2001 Deník sexuálních obětí
Mulholland Drive
Muž z Elysejských polí
What They Wanted, What They Got
Zeptejte se Cindy
2000 Men Named Milo, Women Named Greta
Náhradnice (TV film)
Poison (TV film)
1999 Hungry Bachelors Club, The
Sugar Town
1998 Mauglí a jeho velké dobrodružství
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
1996 Polibek vdovy (TV film)
1994 Silk Degrees
Vesmírné tajemství
Vesmírní křižáci
Život naruby
1992 Přepadení v Pacifiku
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1990 Midnight Cabaret
1989 Růžový cadillac
1988 Life On the Flipside (TV film)
1987 Nightflyers
Záměna (TV film)
1985 Ghoulies
1971 Já, zrůda
1968 Joanna
1967 Panu učiteli s láskou

TV seriály

2012 Šestej smysl (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Fénix (S10E03)
2006 Four Kings (TV seriál)
2004 Hawaii (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Dům na prodej (S02E06)
JAG (TV seriál)
Trojský kůň (S09E22)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkuvzdání (S03E09)
2001 Alias (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Prázdniny ve Washingtonu (S02E09)
1993 Frasier (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Legend of 420
2012 Richard E. Grant's Hotel Secrets (TV seriál)
2003 Mayor of the Sunset Strip
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace