foto

Michael Des Barres

  • nar. 24.1.1948 (72 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Me
2012 California Solo
2004 Chyťte tu holku
2002 Ocean Park
2001 Deník sexuálních obětí
Mulholland Drive
Muž z Elysejských polí
What They Wanted, What They Got
Zeptejte se Cindy
2000 Men Named Milo, Women Named Greta
Náhradnice (TV film)
Poison (TV film)
1999 Hungry Bachelors Club, The
Sugar Town
1998 Mauglí a jeho velké dobrodružství
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
1996 Limp Fangs - vyp.
Polibek vdovy (TV film)
1994 Silk Degrees
Vesmírné tajemství
Vesmírní křižáci
Život naruby
1992 Přepadení v Pacifiku
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
1990 Midnight Cabaret
1989 Růžový Cadillac
1988 Life On the Flipside (TV film)
1987 Nightflyers
Záměna (TV film)
1985 Ghoulies
1971 Já, zrůda
1968 Joanna
1967 Panu učiteli s láskou

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Murdoc + Helman + Hit (S03E18)
2018 MacGyver (TV seriál)
Murdoc + Handcuffs (S02E15)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Long Road Home (S14E17)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Voodoo Undo (E12)
Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Fénix (S10E03)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rocker v pračce (S05E19)
2006 Four Kings (TV seriál)
2005 Alias (TV seriál)
Seznam (S04E10)
2004 Hawaii (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Dům na prodej (S02E06)
JAG (TV seriál)
Trojský kůň (S09E22)
Frasier (TV seriál)
Frasierova trojka (S11E20)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
Čarodějky (TV seriál)
Jsme na návštěvě u čaroděje (S04E19)
1997 JAG (TV seriál)
Prázdniny ve Washingtonu (S02E09)
Roseanne (TV seriál)
The Miracle (S09E19)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Zabiják (S03E22)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Smelly Car (S04E21)
1992 Batman (TV seriál)
Prophecy of Doom (S01E22)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Tolerate Thy Neighbor (S04E05)
Dances with Darlene (S03E23)
MacGyver (TV seriál) - herec, a.z.
Posedlost (S07E03)
Vnitřní zrak (S06E21) - a.z.
Čistě obchodní záležitost (S06E19)
1990 MacGyver (TV seriál)
Serenity (S05E12)
1989 Jump Street 21 (TV seriál)
High High (S03E16)
MacGyver (TV seriál) - herec, a.z.
Maškaráda (S05E06)
Nevyřízené záležitosti (S04E19) - a.z.
Cleo Rocks (S04E09)
1988 Alf (TV seriál)
Tajnosti (S03E06)
1987 MacGyver (TV seriál)
Zabiják (S03E08)
Partneři (S02E18)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Whatever Works (S02E02)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Gang's All Here (S02E20)

Dokumentární

2020 Michael Des Barres: Who Do You Want Me to Be?
2017 The Legend of 420
2012 Richard E. Grant's Hotel Secrets (TV seriál)
2003 Mayor of the Sunset Strip