foto

Madison Mason

  • nar. 22.4.1943 (77 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Želvy Ninja
2010 Amish Grace (TV film)
Wall Street: Peníze nikdy nespí
2008 Oko dravce
W.
Wataši wa kai ni naritai
2007 Božský Evan
Láska má pět písmen (TV film)
Transformers
Černý pátek (TV film)
2006 McBride: Padlý idol (TV film)
Strašák jménem manželství
2002 Cesta do války (TV film)
Protiúder
Červený drak
2001 Pearl Harbor
Princezna a námořník (TV film)
To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
Zeptejte se Cindy
2000 Love Her Madly
Třináct dní
1999 Léto v Alabamě
Základna
1997 Deadly Ransom
1996 Havran
Mlčení
Ďábelský mazlíček
1995 Eye of the Stalker (TV film)
1991 Cena za krásu (TV film)
Let vetřelce
Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Without Her Consent (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Tlusťoch a Chlapeček
1988 Jdi za světlem (TV film)
Lesk smrti (TV film)
Scandal in a Small Town (TV film)
1987 On Fire (TV film)
Roses Are for the Rich (TV film)
1986 Dangerously Close
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Love on the Run (TV film)
1984 Strach v New Yorku
Válka v Las Vegas (TV film)
Útěk ze sna
1983 Den poté (TV film)
Ta druhá (TV film)
1982 Quell and Co.

TV seriály

2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Let 767 (S08E19)
2014 Legenda (TV seriál)
Střípky pravdy (S01E09)
Mizera (TV seriál)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Crash and Burn (S01E05)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Something A-mish (S04E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Valhalla (S06E17)
2010 Událost (TV seriál)
I Know Who You Are (E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezmar (S10E14)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Jules sama doma (S01E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a konec 2/2 (S08E16)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Something to Save (S01E06)
Mentalista (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Family Lawyer (S02E02)
2006 Po právu (TV seriál)
The Public Burning (E08)
The Loop (TV seriál)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Allison Wonderland (S02E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Pohotovost (TV seriál)
Rodičovství (S13E04)
2005 E-Ring (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oko za oko (S02E17)
Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Zkusil jsi zavolat někomu ze spolku čarodějnic? (S01E06)
Still Life (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Back in the Ring (S02E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední kapka (S03E01)
2001 That's My Bush! (TV seriál)
S.D.I-Aye-AYE! (E04)
Advokáti (TV seriál)
The Case of Harland Bassett (S05E20)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
He Shall, from Time to Time... (S01E12)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Detektiv Dick (S05E04)
JAG (TV seriál)
Riziková plavba (S04E18)
1998 Advokáti (TV seriál)
The Trial (S02E19)
JAG (TV seriál)
Ve výšce 30.000 stop (S04E07)
Akta X (TV seriál)
Trojúhelník (S06E03)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Honba za krví (S05E18)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Starý mládenec měsíce (S07E12)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Witness for the Prosecution (S04E08)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Štvanice (S02E17)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Klec smrti 2/2 (S01E22)
Klec smrti 1/2 (S01E21)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Sportovní klání (S06E12)
1990 In Living Color (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Neviditelný štít (S05E17)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Komu patří ty lesy? (S02E16)
MacGyver (TV seriál) - a.z.
Nevyřízené záležitosti (S04E19) - a.z.
1988 MacGyver (TV seriál)
Předčasná penze (S03E12)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečná rychlost (S02E16)
1983 Casablanca (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky