foto

Troy Winbush

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Divoká cesta (TV film)
Příběh vojáka (TV film)
2009 Ničivá bouře (TV film)
2008 Krvavé vykoupení (TV film)
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2006 FBI Guys (TV film)
2005 Luau, The
2004 Poslední výstřel
Sniper 3
Šestka - znamení zla
2003 Svět podle Lelanda
2002 Chatroom, The
John Q.
Light in the Darkness, A
What About Your Friends: Weekend Getaway (TV film)
2001 Carmen: hip-hopera (TV film)
Deník sexuálních obětí
Gabriela
Loomis (TV film)
Zeptejte se Cindy
2000 Náhradníci
1999 Chvíle poté
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1997 Srdce v ohni (TV film)
1994 Příběhy ze života: Nadvláda drog: Příběh Eddieho Matose (TV film)
1991 Luther's Choice (TV film)
1990 Ohňostroj marnosti
1988 Gambler (TV film)
1987 Ředitel školy

TV seriály

2016 StartUp (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
One Good Man (S03E06)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Experimenty s Protonem (S06E22)
2012 Skandál (TV seriál)
Grant: For the People (S01E07)
Dirty Little Secrets (S01E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pátý muž (S04E03)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Řekni vše (S08E19)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Cena útěchy (S01E23)
Vrah za kamerou (S01E21)
1996 JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
1991 Zlaté časy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace