foto

Troy Winbush

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Divoká cesta (TV film)
Příběh vojáka (TV film)
2009 Ničivá bouře (TV film)
2008 Krvavé vykoupení (TV film)
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2006 FBI Guys (TV film)
2005 Luau, The
2004 Poslední výstřel
Sniper 3
Šestka - znamení zla
2003 Svět podle Lelanda
2002 Chatroom, The
John Q.
Light in the Darkness, A
What About Your Friends: Weekend Getaway (TV film)
2001 Carmen: hip-hopera (TV film)
Deník sexuálních obětí
Gabriela
Loomis (TV film)
Zeptejte se Cindy
2000 Náhradníci
1999 Chvíle poté
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1997 Srdce v ohni (TV film)
1994 Příběhy ze života: Nadvláda drog: Příběh Eddieho Matose (TV film)
1991 Luther's Choice (TV film)
1990 Ohňostroj marnosti
1988 Gambler (TV film)
1987 Ředitel školy

TV seriály

2019 Goldbergovi (TV seriál)
WrestleMania (S07E07)
The Pina Colada Episode (S06E12)
2018 Five Points (TV seriál)
Station 19 (TV seriál)
Last Day on Earth (S02E06)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Awful People (S02E05)
Goldbergovi (TV seriál)
Yippee Ki Yay Melon Farmer (S06E10)
American Horror Story (TV seriál)
The End (S08E01)
2016 StartUp (TV seriál)
Buyout (S01E05)
Proof of Concept (S01E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Jeden dobrý muž (S03E06)
2014 Skandál (TV seriál)
Mama Said Knock You Out (S03E15)
2013 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Experimenty s Protonem (S06E22)
2012 Skandál (TV seriál)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
Grant: For the People (S01E07)
Dirty Little Secrets (S01E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pátý muž (S04E03)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Blackout (E18)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Řekni vše (S08E19)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Rodgers (E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Čarodějnice ve skříni (S05E20)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Přerušený řetěz (S01E05)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
Everything's Got a Shelf Life (S01E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a raper (S06E02)
2005 Lékařské záhady (TV seriál)
Mission La Roca: Part 2 (E20)
Mission La Roca: Part 1 (E19)
Black Book (E18)
další epizody (9)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
The Unclean (E11)
Price of Pleasure (E10)
Little Girl (E09)
další epizody (11)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Cena útěchy (S01E23)
Vrah za kamerou (S01E21)
2002 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty (S02E18)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Nový začátek (S08E05)
1996 JAG (TV seriál)
Oprava (S01E18)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Cradle to Grave (S02E18)
1991 Zlaté časy (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
No More Mr. Nice Guy (S07E19)
1989 Cosby Show (TV seriál)
Cliff's Wet Adventure (S06E09)
What He Did for Love (S05E23)
The Dead End Kids Meet Dr. Lotus (S05E17)
další epizody (4)
1988 Cosby Show (TV seriál)
Cyranoise de Bergington (S05E07)
The Prom (S04E22)
The Drum Major (S04E16)
další epizody (4)
1987 Cosby Show (TV seriál)
The Locker Room (S04E11)
Dance Mania (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky